5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher

Yves Rocher Homme Energy

2 tuote(tta) löytyi

Yves Rocher Homme Energy on kosteutta ja elinvoimaa kaipaavalle miehen iholle kehitetty tuotesarja. Poimi tehokkaat tuotteet ihonhoitoon ja parranajoon.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Yves Rocher Homme Energy - ihonhoitosarja miehille

Yves Rocher on kehittänyt Yves Rocher Homme Energy -tuotesarjan kaikille miehille. Löydät tuotevalikoimasta käytännölliset miesten ihonhoitotuotteet, jotka sopivat säännölliseen ja päivittäiseen käyttöön. Tuotteet hoitavat ihoa tehokkaasti ja tuovat sille hyvän olon. Valitse kosteuttava miesten anti-age-voide, päivä- ja yövoide, partabalsami ja partavaahto, ja ihosi kiittää. Tuotteet sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, kuten favapapua ja guaranaa. Yves Rocher’n miesten tuotteet antavat raikkaan ja miellyttävän koko päivän ajaksi. Ne tuovat iholle myös kosteutta ja elinvoimaa. Yves Rocher’n miesten tuotteet ovat myös täydellinen lahjaidea! Jos kaipaat muita hyviä lahjaideoita, suosittelemme tutustumaan myös Yves Rocher’n laajaan miesten tuoksuvalikoimaan. Yves Rocher Homme Energy -sarjan tuotteet palauttavat ihon tasapainon ja hyvän olon. Suo itsellesi ja ihollesi hemmotteluhoitoa ja kokeile jo tänään!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän