Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi. Merkitse koodi TREAT19 ostoskoriin.

Levitä nopeasti imeytyvää emulsiota vartalolle päivittäin.

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme

AQUABUTYROSPERMUM PARKII BUTTERPEG-2 STEARATEMETHYLPROPANEDIOLGLYCINE SOJA OILDIMETHICONECOCOS NUCIFERA OILBRASSICA CAMPESTRIS SEED OILGLYCERINISOPROPYL PALMITATECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEOCTYLDODECYL MYRISTATECETEARYL ALCOHOLTRILAURINBEHENYL ALCOHOLAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTPHENOXYETHANOLHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERPARFUMCETEARETH-20XANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATESORBIC ACIDBHTSODIUM HYDROXIDESORBITAN ISOSTEARATEPOLYSORBATE 60TOCOPHEROL1560v0

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Valikoituja synteettisiä ainesosia

Tietoa kasvista: Karitevoi

Karitevoi - Tuotamme kasviainesosat kestävästi ihmisiä ja luontoa kunnioittaen
Yves Rocher tuntee aina kasvien tarkan alkuperän ja varmistaa, että niitä viljellään kestävästi ja turvallisesti. Huolehdimme tästä kolmella tavalla:
1. Korjaamme sadon vastuullisesti
Karitevoi valmistetaan karitepuun pähkinöistä Länsi-Afrikassa. Yves Rocher tekee yhteistyötä naisverkoston kanssa vaalien luonnonmukaista ja oikeudenmukaista tuotantotapaa.
2. Suojelemme kasvimaailmaa ja kunnioitamme ihmisiä
Paikalliset pitävät karitepuuta pyhänä, ja sen hedelmiä saavat kerätä ja työstää vain naiset. Sadekauden aikana naiset keräävät kypsät, maahan pudonneet hedelmät. Ne kuoritaan ja niiden sydämet (pähkinät) otetaan talteen. Pähkinät kaltataan ja kuivataan auringossa. Lopuksi ne murskataan ytimen irrottamiseksi. Karitevoin valmistus tukee naisten itsenäistymistä työn avulla.
3. Tuomme kestävää kehitystä paikalliselle väestölle
Yves Rocher on rahoittanut 5 000 m2 suuruisen tuotantolaitoksen rakentamisen Bougounissa Malissa tukeakseen yhteistyökumppaninsa taloudellista kehitystä. Naiset tuovat sinne karitevoin valmistuksessa käytettävät pähkinät.