5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher
Yves Rocher'lta löydät luonnonmukaista aloe veraa sisältävät tuotteet kosteuttavaan hoitoon. Ne antavat vartalosi iholle kosteutta ja pehmeyttä.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

TUOTTEET AURINKOON & AURINGONOTON JÄLKEEN -25 %

Tilaa heti

Kosteuttava hoito vartalolle

Vartalon iho tarvitsee kosteuttavaa hoitoa niin talvella kuin kesälläkin. Talvella kylmyys saattaa usein tehdä ihosta kuivan ja kiristelevän tuntuisen. Kesällä taas ihoa kuivattavat aurinko ja uiminen. Yves Rocher'n vartalonhoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia ainesosia. Kosteuttavissa tuotteissa käyttämämme luonnonmukainen aloe vera on peräisin Meksikosta. Aloe veralla on ainutlaatuinen kyky varastoida vettä lehtiinsä. Lehdissä onkin runsaasti geeliä, jonka sisältämällä ainesosalla on ihoa ravitseva vaikutus ja jota hyödynnämme kosteuttavissa tuotteissamme. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta, joten ota käyttöösi aloe veraa sisältävät tuotteet, jotka lataavat ihoon kosteutta. Vartaloemulsiosta on saatavilla eri kokoja ja pakkauksia, kuten putkilo tai pumppupullo. Valitse niiden joukosta parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva tuote! Saat parhaan tuloksen, kun käytät vartaloemulsiota säännöllisesti aamuin illoin. Siten ihosi ei pääse kuivumaan, ja se pysyy pehmeänä ja sileänä. Valitse Yves Rocher'n asiantuntijoiden kehittämät tuotteet vartalosi kosteuttavaan hoitoon.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän