ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Hand Cream - Lotus flower Sage

Kosteuttava käsivoide tuntuu miellyttävältä ja jättää iholle rentouttavan tuoksun. Käytä käsivoiteen lisäksi myös samantuoksuista suihkugeeliä ja nauti suloisesta tuoksusta ihollasi koko päivän ajan. Kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme ovat valinneet luonnonmukaisen ja oikeudenmukaisesti tuotetun karitevoin, salvian eteerisen öljyn* ja lootuskukkauutteen käsivoiteeseen, joka kosteuttaa, tekee käsistä pehmeät ja jättää iholle ihanan tuoksun.
*tuoksussa

Lootuskukka on viisauden symboli ja intialaisten ikiaikainen pyhä kukka. Olemme yhdistäneet siihen rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnetun salvian eteerisen öljyn. Salvian mausteiset, myskiä muistuttavat vivahteet yhdistyvät lootuskukan kevyeen raikkauteen. Tuoksu sopii täydellisesti rauhallisiin rentoutumishetkiin.

Kasvipohjaisia ainesosia: luonnonmukainen ja oikeudenmukaisesti tuotettu karitevoi, luonnonmukainen aloe vera -geeli, salvian eteerinen öljy*, lootuskukkauute.
Testattu ihotautilääkärin valvonnassa

*Tuoksussa
 

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 28955

Tietoa kasvista
Lootuskukka, salvia
Rentouttava lootuksen ja salvian tuoksu

Lootuskukka on viisauden symboli ja intialaisten ikiaikainen pyhä kukka. Olemme yhdistäneet siihen rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnetun salvian, joka yhdessä lootuskukan kanssa luo miellyttävän ja rentouttavan tuoksun.

Lootuskukka, salvia
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILGLYCERYL STEARATELIMONENEALPHA-ISOMETHYL IONONEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESODIUM SULFITEDIMETHICONETOCOPHEROLPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINSTEARYL ALCOHOLNELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACTALOE BARBADENSIS LEAF JUICESODIUM COCOYL ISETHIONATEPEG-100 STEARATESODIUM HYDROXIDEGLYCERINSODIUM BENZOATE10013v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

tutustu tuotesarjaan

Nautintoja luonnosta

Les Plaisirs Nature

Nautintoja luonnosta

Täydellinen sarja kasvipohjaisia kauneustuotteita luonnosta sinun ihosi parhaaksi.

katso tuotteet

Objectif 135 millions d’arbres

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.