ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Hand Cream - Coconut

Kosteuttava käsivoide sisältää hoitavaa karitevoita, ja siinä on kookospähkinän eksoottinen tuoksu. Sisältää yli 95 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Sisältää luonnonmukaista karitevoita ja luonnonmukaista aloe vera -geeliä. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 27300

Tietoa kasvista
Kookospähkinä
Eksoottisen kookospähkinän aistillinen tuoksu
Yves Rocher’n valitsema maukas, raikas ja pehmeä kookospähkinä on täynnä hedelmälihaa ja kookosmaitoa. Se tarjoaa ihollesi hienostunutta ja sensuellia hemmottelua. Tyylikkäässä ja viehättävässä tuoksussa on suloisen aurinkoisia ja pehmeän metsäisiä vivahteita.
Kookospähkinä
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLAQUA/WATER/EAUSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILGLYCERYL STEARATEPEG-100 STEARATESODIUM HYDROXIDEGLYCERYL STEARATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILDIMETHICONEXANTHAN GUMALOE BARBADENSIS LEAF JUICESTEARYL ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERPEG-100 STEARATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM SULFITEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERSODIUM BENZOATEXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCESODIUM COCOYL ISETHIONATECOUMARINTOCOPHEROLHEXYL CINNAMALSODIUM SULFITEGLYCERINTOCOPHEROLSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILSODIUM HYDROXIDEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERDIMETHICONESODIUM COCOYL ISETHIONATE737v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.