ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Défiligne SOS Detox

Nestekiertoa edistävä 10 päivän kuuri keventää oloa ja antaa uutta elinvoimaa. Kuurin toistaminen silloin tällöin vuoden aikana voi olla alku hyvinvointia tukeville elämäntavoille. Juoma sisältää voikukan ja vihreän teen uutteita. Niillä on toisiaan täydentävä vaikutus, sillä voikukka edistää kuona-aineiden poistumista ja vihreä tee vauhdittaa nestekiertoa. Herkullisen persikkainen maku tekee kuuristasi nautinnollisen.

Suositeltava vuorokausiannos: Liuota yksi annosmitallinen (45 ml) yhteen litraan vettä ja nauti juoma päivän mittaan. 10 päivän ohjelma, voidaan uusia tarvittaessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä. Säilytä avattu pullo viileässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä.
Ravintosisältö, 100 ml valmista juomaa sisältää:
Energiaa (kcal) <1 (kJ) <4
Rasvaa(g) 0
Hiilihydraattia (g) 0,1
Kuitua (g) 0
Proteiinia (g) 0
Suolaa (g) 0

Vihreän teen uute (=kuivatettu kasvi) (mg) 162
Voikukkauute (=kuivatettu kasvi) (mg) 135

Ainesosat: vesi; persikka-aromi; happamuudensäätöaine: sitruunahappo; kiinteä voikukkauute (Taraxacum officinalis): 0,67 %; säilöntäaineet: natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti; maltodekstriinit; kiinteä vihreän teen uute (Camellia sinensis): 0,31 %; väriaine: ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri; makeutusaine: sukraloosi; fenkolin siementen uute (Foeniculum vulgare); kiinteä matén lehtien uute (Ilex paraguariensis) (kofeiini); paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.
Nettotilavuus: 480 ml

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 83586

Käyttöohje

Suositeltava vuorokausiannos: Liuota yksi annosmitallinen (45 ml) yhteen litraan vettä ja nauti juoma päivän mittaan. 10 päivän ohjelma, voidaan uusia tarvittaessa

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä. Säilytä avattu pullo viileässä.

Arvostelut
Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.