25 % ALENNUS tilauksesta koodilla APR25 Voimassa 19.4. asti. Ei koske Midseason Salen tuotteita eikä settejä. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher
Ihosi voi hyvin, kun hoidat sitä laadukkailla tuotteilla. Kasvipohjaisia ainesosia sisältävät tuotteemme sopivat kaikkien ihotyyppien vartalonhoitoon.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

TUOTTEET AURINKOON & AURINGONOTON JÄLKEEN -25 %

Tilaa heti

Vartalonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasvipohjaisia ainesosia.

Valitse vartalonhoitoon tuotteet, jotka kosteuttavat, korjaavat ja ravitsevat vartaloasi, käsiäsi ja jalkojasi. On tärkeä hoitaa koko vartalon ihoa juuri sinun ihotyypillesi ja sen tarpeisiin sopivilla vartalonhoitotuotteilla. Muista aina myös suojata ihoasi auringolta. Yves Rocher'n valikoimasta löydät aurinkosuojakertoimen sisältävät tuotteet, jotka suojaavat ihoasi auringon UV-säteiltä. Iho tarvitsee kosteutusta ympäri vuoden niin kesällä kuin talvellakin. Saat parhaan tuloksen, kun käytät vartaloemulsiota säännöllisesti ja hoidat ihoasi jo suihkussa kosteuttavilla tuotteilla. Tuotteemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, kuten luonnonmukaista karitevoita, kauraa ja aloe veraa. Karitevoilla on hoitavia ja korjaavia ominaisuuksia, aloe vera kosteuttaa ihoa tehokkaasi ja kaura ravitsee ihoa syvältä. Valitse ihosi hoitoon laadukkaat tuotteemme, kuten vartalovoide, vartaloemulsio, vartalokuorinta, vartaloöljy tai vartalosuihke. Tarjoamme päivittäiseen vartalonhoitoon vartalonhoitotuotteet, jotka tekevät ihostasi kauniin ja hyvinvoivan.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän