ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Hammam Bath and Shower Gel - Argan Rose

Nauti itämaisesta hetkestä suihkussa tai kylvyssä. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet kaksi marokkolaista luomuviljeltyä ainesosaa: arganin ja ruusun. Suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää sille suloisen tuoksun.

Koostumus sisältää yli 92 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.
Vegaaninen*
*Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 94957

Tietoa kasvista
Argan ja Ruusu
Arganin ja ruusun itämainen tuoksu

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet Marokon sydämestä kaksi kallisarvoista ainesosaa: arganin ja ruusun, joita on käytetty perinteisesti kauneudenhoidossa.

Marokkolaiset naiset ovat keränneet arganpähkinöitä vuosituhansien ajan ja valmistaneet siitä öljyä, jolla on runsaasti hyviä ominaisuuksia. Yves Rocher kehittää ainesosiensa toimitusketjua jatkuvasti, sillä vastuullisuus ja kestävä tuotantotapa ovat meille tärkeitä. Valitsimme siksi marokkolaisen naisosuuskunnan valmistaman luonnonmukaisen sertifioidun arganöljyn. Yves Rocher’n arganöljy on peräisin viidestä lounaismarokkolaisesta vuoristokylästä. Naiset työstävät arganpähkinät perinteisillä menetelmillä, jotka ovat siirtyneet perimätietona sukupolvelta toiselle.
Yves Rocher tukee yli 400 naisen itsenäisyyttä taaten heille säännölliset vuositulot ja täydellisen riippumattomuuden osuuskunnan päivittäisissä töissä.

Asiantuntijamme yhdistivät hyväätekevään arganöljyyn marokkolaisen damaskonruusun upeat ominaisuudet.

Argan ja Ruusu
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEAMMONIUM LAURYL SULFATEDECYL GLUCOSIDEDECYL GLUCOSIDESALICYLIC ACIDALOE BARBADENSIS LEAF JUICECOCAMIDE MIPAROSA DAMASCENA FLOWER WATERAMMONIUM LAURYL SULFATEARGANIA SPINOSA EXTRACTAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEGLYCERINCOCAMIDE MIPASODIUM CHLORIDECOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM CHLORIDETETRASODIUM EDTACITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATEALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGLYCERINCITRIC ACIDTETRASODIUM EDTAARGANIA SPINOSA EXTRACTSALICYLIC ACIDSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATEROSA DAMASCENA FLOWER WATER10133v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Nautintoja luonnosta

Les Plaisirs Nature

Nautintoja luonnosta

Täydellinen sarja kasvipohjaisia kauneustuotteita luonnosta sinun ihosi parhaaksi.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.