This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Yves Rocher'lta löydät paljon kasvipohjaisia suihku- ja kylpytuotteita. Valitse ihanista tuoksuista ja koostumuksista suosikkisi suihkuun ja kylpyyn.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

JOULULAHJAVINKIT Comme Une Évidence - setti (EdP, suihkugeeli, vartaloemulsio)

Tilaa heti

Luonnonmukaiset tuotteet suihkuun ja kylpyyn

Näytä enemmän

Yves Rocher'n valikoimasta löydät luonnonmukaiset tuotteet kylpyyn ja suihkuun. Ihanan tuoksuiset suihkugeelit kosteuttavat ihoa ja pesevät sen puhtaaksi. Suihku- ja kylpytuotteidemme ainesosat ovat peräisin luonnosta, joten ne jättävät iholle suloisen luonnollisen tuoksun. Tutustu myös tiivistettyyn suihkugeeliimme. Pieni 100 ml:n pullo riittää yhtä moneen suihkukertaan kuin tavallinen 400 ml:n pullo. Vain yksi pisara riittää koko vartalon pesuun! Siksi tiivistetty suihkugeeli onkin kätevä mukaan matkoille. Jos ihosi on kuiva ja kaipaa lisäkosteutusta, suihkuöljy sopii sinulle täydellisesti. Suihkuöljy sisältää hoitavia kasvipohjaisia ainesosia, jotka kosteuttavat ihoasi syvävaikutteisesti ja tekevät ihostasi sametinpehmeän. Suihkuöljy on saatavilla useissa hurmaavissa tuoksuissa, kuten mango ja korianteri, oliivi ja pomeranssi sekä kookospähkinä. Jos ihosi kaipaa virkistystä ja heleyttä, ota käyttöösi ihanan tuoksuinen kuoriva suihkugeeli, joka poistaa iholta kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Muista lisäksi käyttää aina kosteuttavaa vartaloemulsiota suihkun ja kylvyn jälkeen.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat