ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Coconut Soap

Palasaippuassa on lämmin ja sensuelli kookoksen tuoksu sekä sulfaatiton* ja palmuöljytön koostumus. Pehmeä ja täyteläinen vaahto puhdistaa ihon kuivattamatta ja jättää iholle suloisen tuoksun.

*Ei sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

Täydennä vartalonhoitorutiinia kosteuttavalla vartaloemulsiolla ja käsivoiteella. Tutustu kaikkiin Kookospähkinä-tuotteisiin!

Til. nro: 49663

Tietoa kasvista
Kookospähkinä
Eksoottisen kookospähkinän aistillinen tuoksu
Yves Rocher’n valitsema maukas, raikas ja pehmeä kookospähkinä on täynnä hedelmälihaa ja kookosmaitoa. Se tarjoaa ihollesi hienostunutta ja sensuellia hemmottelua. Tyylikkäässä ja viehättävässä tuoksussa on suloisen aurinkoisia ja pehmeän metsäisiä vivahteita.
Kookospähkinä
Ainesosat

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILSODIUM HYDROXIDE|SODIUM SUNFLOWERSEEDATESODIUM COCOATESODIUM PALMITATESODIUM STEARATEAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILGLYCERINPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILSODIUM CHLORIDECOUMARINSODIUM METHYL COCOYL TAURATECITRIC ACIDTETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATEHEXYL CINNAMALSODIUM HYDROXIDE10660v0|10660v1

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Kysymykset & vastaukset

Do you test on animals?

We do not test and have never been in favor of animal testing, neither on our finished products nor on the ingredients they contain. Indeed, the brand committed very early in the fight against animal testing . Since 1989, Yves Rocher decided, pionneer on the cosmetic market, to stop testing on animals for its finished products, and to replace by alternative methods.

Why did you choose plastic for your packs and not glass for instance?

We have chosen 100% recycled plastic (for the bottles) and recyclable plastic for our products, because the carbon impact is much lower than for glass. Moreover, for use in the bathroom and shower, plastic is safer.

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Nautintoja luonnosta

Bain de Nature

Nautintoja luonnosta

Täydellinen sarja kasvipohjaisia kauneustuotteita luonnosta sinun ihosi parhaaksi.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.