ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Oat & Buckwheat Soap

Sulfaatittomassa* ja palmuöljyttömässä palasaippuassa on vastustamaton tuoksu, joka tuo mieleen lainehtivat viljapellot ja suloisen mantelin. Runsas ja täyteläinen vaahto puhdistaa ihon kuivattamatta ja jättää sille miellyttävän tuoksun. Saippua sisältää kaurauutetta ja tattariuutetta.

Täydennä vartalonhoitorutiinia kosteuttavalla vartaloemulsiolla ja käsivoiteella. Tutustu kaikkiin Kaura ja tattari -tuotteisiin.

*Ei sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

Til. nro: 32543

Tietoa kasvista
Tietoa kasvista: Kaura
Ravitsee ja pehmentää erittäin kuivaa ihoa

Kauran vihreä älykkyys: elinvoima.
Kauran siemenillä on kyky varastoida hiilihydraatteja. Kaura nousee oraalle, kun sen siemenet alkavat kosteissa ja lämpimissä olosuhteissa elvyttää solujen elämän mekanismeja näiden varastojen avulla. Kaurauutetta sisältävät tuotteemme antavat kuivalle iholle ravitsevaa hoitoa ja tekevät siitä jälleen pehmeän ja sileän.

Tietoa kasvista: Kaura
Ainesosat

List of ingredients :

SODIUM SUNFLOWERSEEDATESODIUM COCOATESODIUM PALMITATESODIUM STEARATEAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCEPOLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACTAVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACTGLYCERINPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILSODIUM CHLORIDESODIUM METHYL COCOYL TAURATECITRIC ACIDTETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATESODIUM HYDROXIDELINALOOLPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATEXANTHAN GUM10875v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Kysymykset & vastaukset

Do you test on animals?

We do not test and have never been in favor of animal testing, neither on our finished products nor on the ingredients they contain. Indeed, the brand committed very early in the fight against animal testing . Since 1989, Yves Rocher decided, pionneer on the cosmetic market, to stop testing on animals for its finished products, and to replace by alternative methods.

Why did you choose plastic for your packs and not glass for instance?

We have chosen 100% recycled plastic (for the bottles) and recyclable plastic for our products, because the carbon impact is much lower than for glass. Moreover, for use in the bathroom and shower, plastic is safer.

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Nautintoja luonnosta

Bain de Nature

Nautintoja luonnosta

Täydellinen sarja kasvipohjaisia kauneustuotteita luonnosta sinun ihosi parhaaksi.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.