ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Nourishing Comfort Milk

Käsien ja vartalon hoitoon kehitetty emulsio sisältää tehokkaita ainesosia, jotka ovat peräisin luonnonmukaisesta omenasta. Emulsio kosteuttaa vartalon ihoa pitkäkestoisesti ja antaa sille ravitsevaa hoitoa ja suojaa ulkoisia rasitteita vastaan.

Edut:
- Emulsiossa on miellyttävä kevyt koostumus.
- Ihosta tulee heti pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. 
- Imeytyy ihoon nopeasti. 
- Ei tunnu rasvaiselta eikä tahmealta. 

Yli 3-vuotiaille.

Käyttö:
Annostele nokare emulsiota kämmenelle ja levitä vartalon ja käsien iholle kevyesti hieroen, kunnes emulsio on imeytynyt täysin.

 

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 73418

Tietoa kasvista

Luomuomenat

Nauti hellävaraisista ja hyväätekevistä tuotteista, joissa on suloinen omenan tuoksu.

Familie BIO on luomusertifioitu koko perheen vartalonhoitosarja. Se sisältää luonnonmukaisesta omenasta peräisin olevia ainesosia, jotka tuovat iholle kosteutta, kuituja, mineraaleja ja polyfenoleita sekä suloisen omenan tuoksun. Tuotteet on kehitetty herkälle iholle käyttömukavuudesta, tehokkuudesta ja tuloksesta tinkimättä.

Mottomme on luonnonvarojen hyödyntäminen horjuttamatta ympäristön tasapainoa. Famille BIO -tuotteissa käytetyt luonnonmukaiset omenat ovat peräisin bretagnelaisista siideriä valmistavista yrityksistä. Hyödynnämme omenoiden jäämiä ja otamme talteen ravitsevia ja hyväätekeviä ainesosia siiderinvalmistusprosessin jälkeen. Ylijäämämateriaalia ei siis heitetä pois, vaan se saa uuden elämän hellävaraisissa, kosteuttavissa ja hyväätekevissä tuotteissa, jotka sopivat koko perheelle.

Luomuomenat
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*GLYCERINOCTYLDODECANOLDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL STEARATEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLCETEARYL ALCOHOLPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*GLYCERYL CAPRYLATECETEARYL GLUCOSIDEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESORBIC ACIDSODIUM BENZOATESODIUM BICARBONATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.