20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

Aurinkosuojat

Suojaa ihoasi auringolta tehokkailla aurinkosuojillamme, jotka tuoksuvat hyvälle. Valitse itsellesi sopiva aurinkosuojakerroin 15 ja 50+ väliltä.
12 tuote(tta) löytyi

Hoitavat aurinkosuojat

Aurinkosuoja on yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista. Ihoa tulee suojata auringon UV-säteiltä aina, kun olet ulkona. Valitse Yves Rocher'n valikoimasta ihollesi sopiva aurinkosuoja, niin voit nauttia auringosta turvallisesti ihoasi vahingoittamatta. Meiltä löydät aurinkosuojat kasvoille, joissa on aurinkosuojakerroin 50 ja jotka suojaavat kasvojen herkkää ihoa. Valikoimassamme on myös aurinkosuojia hiuksille, koska myös hiukset tarvitsevat suojaa auringon voimakkailta UV-säteiltä. Kaikki aurinkovoiteemme ja aurinkosuihkeemme ovat helppokäyttöisiä, ja ne imeytyvät nopeasti ihoon. Aurinkosuojamme sisältävät Sea Holly -uutetta, jolla on todistettu kyky vastustaa auringon säteitä tehokkaasti ja sitoa kosteutta ainutlaatuisesti. Monipuolisella kasvilla on viisi suotuisaa vaikutusta: se tehostaa melaniinin tuotantoa*, aktivoi ihon luonnollista suojaa auringon haittavaikutuksia vastaan*, suojaa auringon vanhentavalta vaikutukselta*, suojaa ihon rakennetta* ja aktivoi ihosolujen uudistumista*. (*In vitro -testit.) Aurinko paistaa ympäri vuoden, joten muista aina käyttää aurinkosuojaa!
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin