5 € alennus koodilla JUN5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla JUN10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 20.6. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher

Nauti luonnosta inspiraationsa saaneesta tuoksusarjasta, joka sopii täydellisesti juuri sinulle! Meiltä löydät ainutlaatuiset tuoksut naiselle.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

ETU KAUPAN PÄÄLLE Kun tilauksesi on 35 €

Tilaa heti

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €

Tuoksusarjat naiselle

Etsitkö ylellistä tuoksusarjaa, joka sopii juuri sinulle? Yves Rocher'lta löydät tuoksut kaikenikäisille ja -tyylisille naisille sekä kaikkiin tunnelmiin, tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Valitse tuoksusarja sen perusteella, minkälaisesta tuoksusta itse pidät – voit toki myös kysyä kumppanisi tai ystäväsi mielipidettä. Kaikilla on erilainen maku tuoksujen suhteen eivätkä kaikki suositut tuoksut välttämättä ole juuri sinun mieleesi. Sinun kannattaakin valita sellainen tuoksu, jossa sinä itse viihdyt. Mieti minkä tyyppisestä tuoksusta pidät. Makeasta, kukkaisesta, hienostuneesta, mausteisesta, klassisen naisellisesta, kevyestä vai raikkaasta? Ehkäpä haluat valita tuoksut eri sarjoista tai valita arkeen yhden tuoksun ja juhlaan toisen. Valikoimassamme on paljon erilaisia tuoksusarjoja, kuten Comme une Évidence, La Collection, Moment de Bonheur, Quelques Notes d'Amour, Monoï, Secrets d'Essences, So Elixir ja So Elixir Purple. Toivomme, että löydät niiden joukosta juuri sinulle sopivan tuoksusarjan!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat