20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

TUOKSUSARJAT

Nauti luonnosta inspiraationsa saaneesta tuoksusarjasta, joka sopii täydellisesti juuri sinulle! Meiltä löydät ainutlaatuiset tuoksut naiselle.

6 tuote(tta) löytyi

Tuoksusarjat naiselle

Etsitkö ylellistä tuoksusarjaa, joka sopii juuri sinulle? Yves Rocher'lta löydät tuoksut kaikenikäisille ja -tyylisille naisille sekä kaikkiin tunnelmiin, tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Valitse tuoksusarja sen perusteella, minkälaisesta tuoksusta itse pidät – voit toki myös kysyä kumppanisi tai ystäväsi mielipidettä. Kaikilla on erilainen maku tuoksujen suhteen eivätkä kaikki suositut tuoksut välttämättä ole juuri sinun mieleesi. Sinun kannattaakin valita sellainen tuoksu, jossa sinä itse viihdyt. Mieti minkä tyyppisestä tuoksusta pidät. Makeasta, kukkaisesta, hienostuneesta, mausteisesta, klassisen naisellisesta, kevyestä vai raikkaasta? Ehkäpä haluat valita tuoksut eri sarjoista tai valita arkeen yhden tuoksun ja juhlaan toisen. Valikoimassamme on paljon erilaisia tuoksusarjoja, kuten Comme une Évidence, La Collection, Moment de Bonheur, Quelques Notes d'Amour, Monoï, Secrets d'Essences, So Elixir ja So Elixir Purple. Toivomme, että löydät niiden joukosta juuri sinulle sopivan tuoksusarjan!

Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin