30% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi XMAS30 ostoskoriin. Voimassa 15.12. asti. Ei koske Meikit, settejä eikä Päivän luukku.

Itämaiset tuoksut

Pidätkö lämpimistä ja eksoottisista itämaisista tuoksuista? Tutustu itämaisiin tuoksuihimme, joissa on naisellisen lämpimiä ja mausteisia vivahteita.
9 tuote(tta) löytyi

Itämaiset tuoksut naiselle

Itämaiset tuoksut ovat lämpimiä, mausteisia ja eksoottisia. Ne huokuvat rohkeaa, ainutlaatuista ja eleganttia naisellisuutta. Itämaiset tuoksumme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, kuten rosépippuria, elemiä, olibaanihartsia, inkivääriä ja yöhyasinttia. Secrets d'Essences -sarjan Accord Chic sopii täydellisesti sinulle, joka pidät itämaisesta salaperäisyydestä̈. Tai mikset kokeilisi glamourintäyteistä tuoksua, joka huokuu salaperäistä naisellisuutta. Siinä huippunaisellinen yöhyasintti kietoutuu suloisesti metsäisen vetiverian ja patsulin vivahteisiin. Itämaisia tuoksuja käyttäessäsi voit kuvitella itsesi tanssimassa lämpiminä kesäöinä pikkutunneille asti tai tuoksuttelemassa eksoottisia mausteita basaareiden pikkukojuissa ympäri maailmaa. Tutustu tuoksuihimme ja kokeile, mikä tuoksusarja sopii sinulle parhaiten. Täydennä itämaista tuoksua saman sarjan tuoksua mukailevalla vartaloemulsiolla ja suihkugeelillä.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin