25 % ALENNUS VALINNAISESTA TUOTTEESTA tilaajalahjaksi koodilla 25JUNE. Voimassa 28.6. asti. Alennus vähennetään ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Ei koske settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Pidätkö lämpimistä ja eksoottisista itämaisista tuoksuista? Tutustu itämaisiin tuoksuihimme, joissa on naisellisen lämpimiä ja mausteisia vivahteita.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Itämaiset tuoksut naiselle

Itämaiset tuoksut ovat lämpimiä, mausteisia ja eksoottisia. Ne huokuvat rohkeaa, ainutlaatuista ja eleganttia naisellisuutta. Itämaiset tuoksumme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, kuten rosépippuria, elemiä, olibaanihartsia, inkivääriä ja yöhyasinttia. Secrets d'Essences -sarjan Accord Chic sopii täydellisesti sinulle, joka pidät itämaisesta salaperäisyydestä̈. Tai mikset kokeilisi glamourintäyteistä tuoksua, joka huokuu salaperäistä naisellisuutta. Siinä huippunaisellinen yöhyasintti kietoutuu suloisesti metsäisen vetiverian ja patsulin vivahteisiin. Itämaisia tuoksuja käyttäessäsi voit kuvitella itsesi tanssimassa lämpiminä kesäöinä pikkutunneille asti tai tuoksuttelemassa eksoottisia mausteita basaareiden pikkukojuissa ympäri maailmaa. Tutustu tuoksuihimme ja kokeile, mikä tuoksusarja sopii sinulle parhaiten. Täydennä itämaista tuoksua saman sarjan tuoksua mukailevalla vartaloemulsiolla ja suihkugeelillä.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat