ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Comme une Évidence  - L'Eau de Toilette

”Eau de Toilette on kevyempi tulkinta chypre tuoksusta, jota täydentävät sitruuna, mandariini ja appelsiini. Pohjatuoksun patsuli saa uudenlaista pehmeyttä kohdatessaan tämän helmeilevän raikkaan kukkaistuoksun. Läpikuultavan kirkas chypre-tuoksu on kuin hento kukan terälehti tai akvarellimaalaus.”
Annick Menardo, tuoksun luoja

Damaskonruusun eteerinen öljy
Upea ruusulajike on peräisin turkkilaisesta Ispartan maakunnasta. Ruusut poimitaan perinteisesti aamunkoitteessa, ja niistä tislatussa eteerisessä öljyssä on hunajaisia ja hedelmäisiä tuoksuvivahteita.

Jasmiiniabsoluutti
Jasmiini on alkujaan peräisin Intiasta, ja se on ensimmäinen ihmisen viljelemä kukka. Jasmiiniabsoluutin suloisen lämpöiset vivahteet antavat tuoksulle aistillisen, raikkaan ja valoisan luonteen.

Appelsiinin, sitruunan ja mandariinin esanssit
Virkistävän raikkaat sitrusvivahteet tuovat ensituoksuun keveyttä ja vahvistavat tuoksun naisellisuutta.

Tiesitkö, että…
Eau de Toiletten ja Eau de Parfumin välinen ero ei ilmene ainoastaan tuoksun voimakkuudessa vaan myös sen raaka-aineissa. Tuoksujen sydämessä on yleensä sama kukkaistuoksu, kuten ruusu tai jasmiini. Eau de Toiletten ensituoksussa on helmeilevän raikkaita vivahteita, kuten sitrusta, omenaa tai bergamottia. Eau de Parfumissa on puolestaan pehmeämpi pohjatuoksu, jota syventävät usein vaniljan vivahteet.

page.cart.product.format Suihkepullo

Til. nro: 28190

Tietoa kasvista
Tuoksuvivahteet: Bergamotti & damaskonruusu
Naiselliset kukkaisvivahteet huokuvat harmoniaa

Bergamottiesanssi Bergamotti on poreilevan raikas ja aurinkoinen sitrustuoksu. Siinä on myös mietoja kukkaisvivahteita, jotka muistuttavat laventelin aromaattista ja rauhoittavaa tuoksua.
Damaskonruusuabsoluutti Damaskonruusu on yksi suosituimmista tuoksuaineista parfyymiluojien paletissa. Sen runsas ja yltäkylläinen ruusutuoksu sisältää myös mausteisia, hedelmäisiä ja yrttisiä vivahteita.
Patsuliesanssi Metsäinen, pihkainen, makea ja yrttinen patsuli huokuu myös maanläheisiä ja nahkaisia vivahteita. Sen täyteläinen tuoksu antaa parfyymille syvyyttä ja voimaa.

Tuoksuvivahteet: Bergamotti & damaskonruusu
Ainesosat

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCELINALOOLLIMONENEHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLCITRALEUGENOLFARNESOLCINNAMYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)462v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Tuoksut ainutlaatuisiin hetkiin

Comme une Évidence

Tuoksut ainutlaatuisiin hetkiin

Comme une Évidence -sarjan tyylikkäät tuoksut

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.