ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum Intense

Aistillinen ja voimakkaampi versio Comme une Évidence -klassikkoparfyymista. Pohja on saanut uutta syvyyttä ja lämpöä. Alkuperäisen sydäntuoksun damaskonruusu ja jasmiini ovat täydentyneet pehmeillä, hieman makeilla tuoksuvivahteilla. Parfyymin luonne on pysynyt samana – se heijastaa täydellistä harmoniaa ja kertoo ainutlaatuisista hetkistä.

”Uusi parfyymi on alkuperäisen Comme une Évidence -tuoksuni intensiivisempi versio. Olen täydentänyt klassikkoa kukkaisella sydämellä, jonka aurinkoiset vivahteet antavat tuoksulle syvyyttä ja lämpöä. Pohjatuoksun vahva aistillisuus syntyy valkoisen puun väreilevistä ja paahdetun mantelin viettelevistä vivahteista. Tuoksu saa näin modernia voimakkuutta, loistoa ja syvyyttä.”

Annick Menardo, rakastetun Comme une Évidence Eau de Parfum -tuoksun luoja

page.cart.product.format Suihkepullo

Til. nro: 27517

Tietoa kasvista
Tuoksuvivahteet: Bergamotti & damaskonruusu
Naiselliset kukkaisvivahteet huokuvat harmoniaa

Bergamottiesanssi Bergamotti on poreilevan raikas ja aurinkoinen sitrustuoksu. Siinä on myös mietoja kukkaisvivahteita, jotka muistuttavat laventelin aromaattista ja rauhoittavaa tuoksua.
Damaskonruusuabsoluutti Damaskonruusu on yksi suosituimmista tuoksuaineista parfyymiluojien paletissa. Sen runsas ja yltäkylläinen ruusutuoksu sisältää myös mausteisia, hedelmäisiä ja yrttisiä vivahteita.
Patsuliesanssi Metsäinen, pihkainen, makea ja yrttinen patsuli huokuu myös maanläheisiä ja nahkaisia vivahteita. Sen täyteläinen tuoksu antaa parfyymille syvyyttä ja voimaa.

Tuoksuvivahteet: Bergamotti & damaskonruusu
Ainesosat

List of ingredients :

EUGENOLBENZYL BENZOATEHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLALPHA-ISOMETHYL IONONEPARFUM/FRAGRANCEHEXYL CINNAMALCI 17200 (RED 33)ALCOHOLFARNESOLCI 19140 (YELLOW 5)CINNAMYL ALCOHOLGERANIOLAQUA/WATER/EAUBENZYL ALCOHOLBENZYL SALICYLATELINALOOL210v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

tutustu tuotesarjaan

Tuoksut ainutlaatuisiin hetkiin

Comme une Évidence

Tuoksut ainutlaatuisiin hetkiin

Comme une Évidence -sarjan tyylikkäät tuoksut

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.