5 € alennus koodilla JUN5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla JUN10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 20.6. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Eau de Parfumissa on pehmeä ja usein vaniljainen pohjatuoksu. Meiltä löydät kasvipohjaisia ainesosia sisältävät EdP:t naiselle kaikkiin tilaisuuksiin.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

ETU KAUPAN PÄÄLLE Kun tilauksesi on 35 €

Tilaa heti

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €

Eau de Parfum naiselle

Aitoa parfyymia eli Eau de Parfumia ja sen klassisen naisellista ja aistillista tuoksua on vaikea vastustaa. Yves Rocher'n tuoksujen luojat ovat kehittäneet tuoksut kaikkiin tilanteisiin sekä arkeen ja juhlaan. Hajuvetemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, joiden ansiosta tuoksut aina lumoavalle. Eau de Parfum (EdP) hurmaa pehmeällä pohjatuoksullaan, jota syventävät usein vaniljan vivahteet. Eau de Toiletten (EdT) ensituoksussa on puolestaan helmeilevän raikkaita vivahteita. Taianomaisissa tuoksuissamme hyödynnetään kasvitieteilijöidemme huippuosaamista. Valikoimassamme on paljon erilaisia tuoksusarjoja, jotka sopivat erilaisille luonteille. Pidätkö makeista tuoksuista? Vai kenties kukkaisista, hienostuneista, mausteisista, itämaisista, raikkaista, kevyistä, voimakkaista tai kesäisistä tuoksuista? Ehkäpä jotkin tuotesarjamme ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, kuten Comme une Évidence, Moment de Bonheur, So Elixir, La Collection ja Quelques Notes d'Amour. Tutustu tuoksuihimme ja löydä suosikkisi Eau de Parfumeidemme joukosta.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat