This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0

Tools & Accessories

Parhaat meikkitarvikkeet
18 tuote(tta) löytyi

Tools & Accessories meikkitarvikkeet ja kauneustarvikkeet auttavat luomaan täydellisen meikin tai upean manikyyrin ja hoitamaan ihoa.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Tools & Accessories - meikki- ja kauneustarvikkeet kasvoille ja vartalolle

Näytä enemmän

Miten meikkisiveltimet pestään? Meikkitarvikkeet on tärkeää pestä säännöllisesti, jotta ne pysyisivät puhtaina, raikkaina ja hyväkuntoisina. Käytä pesuun haaleaa vettä ja astianpesuainetta tai sampoota. Voit myös pestä tarvikkeet kasvojenpuhdistusaineella. Kuivata tarvikkeet vaakasuorassa asennossa ilmavassa paikassa. Yves Rocher’n valikoimassa on runsaasti erilaisia tarvikkeita. Toiveesi on ehkä meikkivoidesivellin, meikkisieni, pinsetit, teroitin, kiillotusviila, kynsinauhapuikot, huulipunasivellin, kynsiviila, luomivärisivellin, eyelinersivellin, peitesivellin, kabukisivellin, meikkisienet, poskipunasivellin, puhdistuskinnas tai vanulaput. Löydät kaikki tuotteet Yves Rocher’n omasta Tools & Accessories -sarjasta. Niillä varmistat täydellisen meikin, ihonpuhdistuksen ja manikyyrin.

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat