ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

TILAAJALAHJAT

Erityisesti sinulle, joka olet uutiskirjeemme tilaaja!
228IS_D_giftbanner_na-gift_utan_cta_FI.jpg
Tilaajalahja ilman lisämaksua
Kiitoksena tilauksestasi saat tilaajalahjan.
PlantTree_1248x250px_FI.jpg
Tilaajalahjan sijaan voit myös valita yhden puun istuttamisen. Näin autat Yves Rocher -säätiötä saavuttamaan 135 miljoonan istutetun puun tavoitteen vuoden 2025 loppuun mennessä. Tukesi ansiosta säätiö saavutti jo 100 miljoonan istutetun puun tavoitteen vuoden 2020 lopussa!
Tilaajalahja ilman lisämaksua, kun tilauksesi on vähintään 35€
228IS-D-giftbanner-ov-gift-1248x450-FI4.jpg
Yves Rocher’n sitoumukset perustuvat rakkauteen ja kunnioitukseen, joita tunnemme luontoa kohtaan. Olemme kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä, ja olemme tarjonneet vuodesta 1959 alkaen Bretagnen luonnon parhaista antimista valmistettuja tuotteita edulliseen hintaan.
Kun Yves Rocher lähetti ensimmäiset kauneuspaketit asiakkaille yli 60 vuotta sitten, asiakkaat saivat tilaajalahjan kiitoksena tilauksestaan. Tilaajalahjoista on tullut vuosien saatossa erittäin pidetty perinne – ne ovat tapamme kiittää sinua luottamuksestasi, joka on meille kaikki kaikessa.


Tilaajalahjat muuttuvat kuukausittain, ja voit tarkistaa ajankohtaiset tilaajalahjat tältä sivulta. Jos tilaajalahja on niin suosittu, että se pääsee loppumaan, korvaamme sen vastaavalla tuotteella.