ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Syksy tuo tullessaan paljon jännittäviä uutuuksia. Löydä uudet kasvipohjaiset suosikit kauneuteesi syksyn lukuisista ihonhoito-, vartalonhoito-, tuoksu- ja meikkiuutuuksista, jotka ovat luonnon kasvien, värien ja ihanien tuoksujen innoittamia.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi
Vartalokuorinta - Argan ja ruusu
Vartalokuorinta - Argan ja ruusu
-31%
Vartalokuorinta - Argan ja ruusu
150 ml

5,94 € / 100ml
8,90 €
12,90 €

Käsisaippua - Kaura ja tattari
Käsisaippua - Kaura ja tattari
-29%
Käsisaippua - Kaura ja tattari
190 ml

2,58 € / 100ml
4,90 €
6,90 €

Yves Rocher'n uutuudet ja kauneustuotteet

Yves Rocher esittelee jatkuvasti uusia tuotteita ja tuotesarjoja. Tarjoamme kaikille kasvipohjaisia, hoitavia ja suojaavia kauneustuotteita. Ne sisältävät ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Kun käytät tuotteitamme, koet aistinautintoja ja ihostasi tulee suloisen pehmeä. Tarjoamme vuosittain monenlaisia uutuuksia eri kategorioissa:  ihonhoito, vartalonhoito, meikit, tuoksut ja hiustenhoito.  

Yves Rocher'n tutkijat hakevat kauneustuotteita kehittäessään inspiraatiota koko maailmasta löytääkseen kasveja, joilla on poikkeuksellisen hyviä ominaisuuksia.
Kun olemme löytäneet kiinnostavan kasvin, tutkimme sitä ja selvitämme, miten sitä voidaan hyödyntää kauneustuotteissa. Analysoimme kasvin ja valmistamme siitä uutetta, jonka avulla luomme uusia upeita tuotteita tutkimuskeskuksessamme Issy-les-Moulineaux'ssa. 

Haluamme vielä lopuksi muistuttaa, että sinun kannattaa tilata uutiskirjeemme! Saat tietoa uutuustuotteista ja pääset tutustumaan kaikkiin tarjouksiimme vuoden varrella.
 

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.