ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Nature is our guide and we've been listening

Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare av botaniska skönhetsprodukter. Eftersom vi äger hela vår värdekedja vet vi att våra ingredienser är ansvarsfullt producerade och vi arbetar ständigt med att minska vår påverkan på planeten i värdekedjans alla led. Från vår planta, till din hud!
Rakkaudella Bretagnesta

Kaikki alkoi pienestä Ranskan Bretagnessa sijaitsevasta La Gacillyn kylästä, joka oli Yves Rocher -tuotemerkin perustajan hra Yves Rocher’n syntymä-, asuin- ja toimipaikka. Yves Rocher havaitsi La Gacillyn luonnon rikkaudet ja synnytti tuotemerkin ja kasvipohjaisen kauneuden käsitteen Bretagnen luonnon innoittamana. Hän totesi haluavansa palauttaa luonnolle kaiken, mitä se on meille antanut. Rakkaus luontoon onkin yhä yli 60 vuotta myöhemmin kaiken toimintamme perusta.

Ainesosat, joiden alkuperä on luonnossa

Viljelemme nykyisin La Gacillyn 60 hehtaarin laajuisilla luonnonmukaisilla viljelmillä yhdeksää ikonista kasvia: ruiskaunokkia, kehäkukkaa, arnikkia, kamomillaa, köynnöskrassia, roomalaista kamomillaa, piparminttua, jääpäivikkiä ja viikunapäivikkiä. Kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme tutkivat jatkuvasti kasviteknologian tarjoamia upeita mahdollisuuksia lisätäkseen tuotteisiimme yhä enemmän ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Pidämme luontoa yhteistyökumppaninamme ja ajattelemme kauneustuotteidemme luovan yhteyden luonnon ja ihmisten välille.
*Union for Organic Ethical Trade
Lue kasvien asiantuntemuksestamme lisää täältä.

IKONISET TUOTTEET

Ekosuunnitellut tuotteet

Pyrimme jatkuvasti vähentämään muovin käyttöä. Olemme siksi kehittäneet esimerkiksi kiinteitä kauneustuotteita ja tiivistettyjä suihkugeelejä. Jälkimmäisten innovatiivisen koostumuksen ansiosta 100 ml:n pullo riittää yhtä moneen suihkukertaan kuin tavallinen 400 ml:n pullo. Kiinteät tuotteemme ovat puolestaan täysin muovittomia, ja ne on kehitetty erityisesti ympäristö huomioon ottaen. Tavoitteemme on vähentää muovia käyttöä 30 % ja käyttää pakkauksissa 100 % kierrätettyä ja kierrätyskelpoista muovia vuoteen 2030 mennessä.

Olemme uudistaneet ihonhoitosarjojemme pakkaukset vähitellen syyskuusta 2021 alkaen. Olemme vähentäneet sen seurauksena pahvin käyttöä jopa 40 % ja säästämme siten vuosittain 78 tonnia kartonkia. Etsimme jatkuvasti uusia pakkausratkaisuja ja haluamme vaikuttaa käyttötottumuksiin jätteen määrän rajoittamiseksi tulevien vuosien aikana.

*Verrattuna vuoden 2019 tuotantoon, laskettuna tuotteen painoa tai tilavuutta kohden.

Luonnon monimuotoisuus

Meille luonnon monimuotoisuuden tukeminen ei ole pelkkä ajankohtainen trendi vaan yksi toimintamme kulmakivistä. Yves Rocher -tuotemerkki perustettiin vuonna 1959, ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen on ollut siitä lähtien yksi tärkeimpiä sitoumuksiamme. Tämä koskee sekä omiamme että yhteistyökumppaneidemme viljelmiä eri puolilla maailmaa. 
Sovellamme La Gacillyn luonnonmukaisilla viljelmillämme agroekologian periaatteita.
Se on uraauurtava, kestävä viljelyä tukeva malli, joka toteutetaan luontoa, luonnonvaroja ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Työskentelemme aktiivisesti tukeaksemme agroekologian periaatteita myös kumppaneidemme tuotantomenetelmissä. Olemme UEBT*:n jäsen ja sitoutuneet hankkimaan ainesosamme ihmisiä ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. 
*Union for Ethical BioTrade

 Haluatko tietää lisää sertifikaateistamme? Lue lisää täältä.

Ekosuunnitellut tuotteet

Vegaaniset tuotteet

Vegaaniset tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia eivätkä yhdisteitä. Meillä on nykyisin suuri valikoima erityyppisiä vegaanisia tuotteita. 

Vegaaniset tuotteemme on merkitty logolla, joten voit valikoida helposti tuotteet, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteemme ovat myös tietenkin lainsäädännön mukaisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. 
Katso kaikki vegaaniset tuotteet

Plant for life

Haluamme vaikuttaa – puu kerrallaan! Olemme Yves Rocher -säätiön tärkein tukija. Olemme iloisia ja ylpeitä, että voimme olla mukana suojelemassa ja elvyttämässä metsiä ympäri maailmaa. 

Suuria metsäalueita hakataan jatkuvasti eri puolilla maailmaa, vaikka on yleisesti tiedossa, että metsät ovat elintärkeitä planeetallemme. Vain 30 vuoden aikana maailmasta on kadonnut 420 miljoona hehtaaria metsää. Plant For Life on Jacques Rocher’n ja Yves Rocher -säätiön kehittämä ohjelma, joka pyrkii suojelemaan ja elvyttämään metsiä eri puolilla maailmaa. Sen puitteissa oli istutettu vuoteen 2020 mennessä jo 100 miljoonaa puuta. 

Yves Rocher -säätiö on sitoutunut toimimaan luonnon puolesta eri puolilla maailmaa, vaalimaan luonnon monimuotoisuutta sekä tukemaan vaihtoehtoisia paikallisia aloitteita ja antamaan niille taloudellisia avustuksia.

VEGAANISET TUOTTEET

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.