ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Summer Glow

Kesä on vihdoin täällä! Kullanhohtoiset posket, lämpimiä sävyjä ja upeasti hehkuva iho – kauneusasiantuntijamme Saran ohjeilla loihdit täydellisen lookin kaikkiin kesän juhliin.
Vaihe 1: Meikkipohja
Suosittu heleyttävä meikinpohjustajamme tekee ihosta kauniin kuulaan ja antaa tasaisen meikkipohjan, jotta meikistä tulisi kestävämpi.
Ota käyttöön myös Foundation , joka antaa iholle tasaisen sävyn ja tuo sille kosteutta. Levitä meikkivoide meikkisienellä, jotta tulos olisi tasainen ja peittävä.
Steg1_bas.jpg
Vaihe 2: Aurinkopuuteri
Bronzing powder tuo iholle kaunista päivettynyttä hehkua. Levitä alueille, joita haluat korostaa: esimerkiksi leukaan, poskipäiden alle, ohimoille ja otsaan. Vinkki: saat parhaan tuloksen puuterisiveltimellä.
Steg2_bronzing.jpg
Vaihe 3: Korosta
Tuo kasvoille valoisuutta ja korosta haluamiasi kohtia ihoa heleyttävällä Highlighter Stick -korostuspuikolla. Levitä puikkoa esimerkiksi otsaan, nenään, leukaan, poskipäihin tai kulmaluulle. Häivytä sormin.
Käytä myös Highlighter duo -puuteria, kun haluat tuoda iholle valoisuutta. Levitä hohtopuuteria esimerkiksi nenään, leukaan ja poskipäihin. Highlighter duo on helppokäyttöinen, ja se kannattaa levittää poskipunasiveltimellä.
Steg3_highlighter.jpg
Vaihe 4: Silmät
Steg4_eye-shadow.jpg
Vaihe 5: Vartalo
Viimeistele hehkuva kesälook suositulla Moisturizing Pearly Oil -kuivaöljyllämme. Hyväntuoksuinen monoï-öljy kosteuttaa ihoa ja tuo sille kaunista hohdetta.
Kropp_monoi.jpg
Valmistele iho
Puhdistus:Käytä ihollesi sopivaa puhdistustuotetta ja misellivettä päivittäin.

Kasvokuorinta: Poista kuolleet ihosolut ja palauta ihon luonnollinen heleys kuorimalla kasvojen iho kerran viikossa. Myös hoitotuotteet imeytyvät paremmin kuorittuun ihoon, ja meikistä tulee kestävämpi ja tasaisempi. 

Kosteuttava hoito: Käytä päivittäin ihotyypillesi sopivaa seerumia ja päivävoidetta. Ne kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Kosteutus on ihon heleyden perusta.
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.