ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Sitoumuksemme

Keitä me olemme?
Kasvitieteen tuntemuksemme
Sertifikaatit ja kumppanuudet

Yves Rocher'n arvot ja toiminta perustuvat luonnon kunnioittamiseen. Olemme kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä ja olemme tarjonneet Bretagnen luonnon parhaista antimista valmistettuja tuotteita edulliseen hintaan jo vuodesta 1959. Toimintamme pohjautuu neljään periaatteeseen. Nämä sitoumuksemme perustuvat rakkauteen ja kunnioitukseen, jota tunnemme luontoa kohtaan. Pyrimme rakentamaan mahdollisimman kestävän maailman ja pienentämään ympäristövaikutuksiamme merkittävästi.

Tekomme ♡ kertovat enemmän kuin sanat.

Commited Acts of Love #1

Arvostamme yksinkertaisten kasvien upeita ominaisuuksia

Luonnollisuus ja tehokkuus kulkevat mielestämme käsi kädessä. Yves Rocher'n kasvitieteen tutkijat ovat edelläkävijöitä ja visionäärejä, ja he perehtyvät kasviteknologian ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin. Siten voimme kehittää 100 % kasvipohjaisia vaikuttavia ainesosia innovatiivisiin ja tehokkaisiin tuotteisiimme.

Tutustu esimerkiksi Elixir Botanique- ja Lifting Végétal -ihonhoitosarjoihin. Ne sisältävät yli 96 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

logo yves rocher 100% origine naturelle

Luonnollisuus ja tehokkuus
kulkevat mielestämme
käsi kädessä

stamp yves rocher filière durable et responsable

Suosimme vuoroviljelyä
ja viljelemme kasveja

Committed Acts of love #2

Vaali positiivista jälkeä

Suosimme vuoroviljelyä ja viljelemme kasveja La Gacillyssa agroekologian periaatteiden mukaisesti. Se on käänteentekevä maanviljelymalli, joka uudistaa maaperää ja vaalii maaperän ja peltoja ympäröivän luonnon elinvoimaa.

Bretagnelaiset 60 hehtaarin laajuiset peltomme saivat luomusertifikaatin vuonna 1999. Viljelemme niillä yhdeksää symbolista kasvia: ruiskaunokkia, kehäkukkaa, minttua, kamomillasauniota, roomalaista kamomillaa, viikunapäivikkiä, köynnöskrassia, arnikkia ja jääpäivikkiä.

Pyrimme edistämään agroekologista mallia yhteistyökumppaniemme viljelmillä. Olemme UEBT:n (Union for Ethical BioTrade) jäsen ja keräämme luonnolliset ainesosamme talteen ihmisiä ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen.

Committed Acts of love #3

Ympäristövaikutusten minimointi

Meille pelkistetyt pakkaukset ja muovin käytön vähentäminen merkitsevät kestävämpää tulevaisuutta! Pyrimmekin jatkuvasti arvioimaan pakkauksiamme ja käytäntöjämme uudelleen, jotta voisimme vähentää jätteiden määrää tulevina vuosina.

Vuodesta 2020 alkaen kaikki pullomme on valmistettu 100 % kierrätetystä* ja kierrätyskelpoisesta muovista.

*Korkkeja, pumppuja ja etikettejä sekä liuottimia sisältäviä pulloja lukuun ottamatta.

stamp yves rocher zéro déchet

Otamme vakavasti sanonnan
“vähemmän on enemmän”.

stamp yves rocher je m'engage pour la planète

Meille luonnon monimuotoisuuden
vaaliminen ei ole vain trendi vaan
yksi toimintamme perustoista.

Committed Acts of love #4

Luonnon monimuotoisuuden suojeleminen

Meille luonnon monimuotoisuuden vaaliminen ei ole vain trendi vaan yksi toimintamme perustoista. Luonnon monimuotoisuuden suojeleminen ja tukeminen on ollut meille tärkeää niin Bretagnessa kuin muuallakin maailmassa jo yrityksen perustamisesta vuonna 1959 alkaen.

Kaikki Bretagnessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja 1 500 kasvilajia sisältävä kasvitieteellinen puutarhamme ovat ranskalaisen lintujensuojelujärjestön, LPO:n, luokittelemia lintujensuojelualueita.

Yves Rocher -säätiön PLANT FOR LIFE -ohjelmassa istutettiin 100 miljoonaa puuta vuoteen 2020 mennessä, eli yksi puu joka kolmas sekunti!

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.