10 € ALENNUS, kun tilauksesi on 39 € Merkitse koodi NOV10 ostoskoriin. Voimassa 22.11. asti.

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATELINALOOLLIMONENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEETHYLHEXYL SALICYLATEGERANIOLISOEUGENOLEUGENOLCOUMARINCITRALCITRONELLOLBHT179v0

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Valikoituja synteettisiä ainesosia

Luonnolliset ainesosat

Rosépippuri: Rosépippurissa on mausteisia ja sitruunaa muistuttavia pippurin vivahteita. Se antaa tuoksulle miellyttävää raikkautta.
Elemi: Elemissä on raikas, mausteisen pippurinen tuoksu ja sitruunaa muistuttavia vihreitä vivahteita. Se tuo ensituoksuun mausteisuutta.
Iris: kurjenmiekan tuoksussa on orvokin ja puun vivahteita sekä puuterimaisuutta. Se antaa parfyymille pehmeyttä ja tyylikkyyttä sekä todella hienostuneen ja syvän kukkaistuoksun.
Bentsoehartsi: Bentsoehartsi on mieto ja hyväntuoksuinen ja siinä on vaniljan kevyitä ja puuterimaisia vivahteita. Se tekee pohjatuoksusta lämpimän ja sensuellin.
Olibaanihartsi: Olibaanihartsissa on hyväntuoksuisia mausteisia vivahteita ja raikasta sitruunaa. Se antaa tuoksulle upeaa salaperäisyyttä.

Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin