ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

On Eid-juhlan aika!
Eid-lahjasetti
Kaunis Eid-lahjasetti on saatavilla juuri nyt vain hetken aikaa ramadanin päättävän juhlan kunniaksi. Yhdessä Rihab Garcin kanssa olemme koonneet ainutlaatuisen lahjasetin, johon Rihab poimi suosikkinsa kauniiden meikkien, ihanien tuoksujen ja kosteuttavien ihonhoitotuotteiden valikoimastamme. 

Lahjasetti sisältää viisi normaalikokoista tuotetta ja matkakokoisen ihonpuhdistussetin. Se on täydellinen lahja juhlistamaan yhteisöllisyyden iloa ja kauneutta huokuvaa Eid-juhlaa.

Valitsin lahjasettiin tuotteita, jotka edustavat kaikkea sitä, mitä rakastan Yves Rocher'ssa: hyviä tuoksuja, kauniita meikkejä ja hellävaraisia ihonhoitotuotteita.
Rihab Garci


Eid-lahjasetti on Limited Edition -pakkaus, jota on saatavilla vain rajoitettu määrä. 115,40 euron arvoinen setti sisältää tuotteita, joiden tehokkaat vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tilaa omasi nyt heti ja hemmottele itsäsi tai läheistäsi lahjalla, joka on valittu ajatuksella. 

Rihabin valitsemat tuotteet.
rihab-4.jpg
rihab-3.jpg
rihab-5.jpg
Jotta lahjasetti olisi todella henkilökohtainen, voit vaikuttaa sen sisältöön valitsemalla kahdesta eri tuoksusta ja kahdesta eri huulipunasävystä.
Sur la lande
Raikas tuoksu, jossa aromaattinen ja kukkainen kamomilla ja houkutteleva jasmiini yhdistyvät raikkaisiin merellisiin vivahteisiin.
Cuir de Nuit
Itämainen ja aistillinen tuoksu, jossa tummat ja vaaleat vivahteet kohtaavat vanilja, kaakaon, kahvin ja roseepippurin. 
 
Rihabin valitsemat tuotteet:
Tuoksu 
Valitsin nämä tuoksut niiden pehmeiden ja naisellisten vivahteiden vuoksi. Toivottavasti rakastut niihin aivan kuten minäkin. 

Kajal ja ripsiväri 
Mikä olisikaan parempi luottomeikki kuin näyttävät ripset ja mustalla kajalilla rajatut silmät? Sehän on yhtä kuin Eid!

Huulipuna
Olen testannut useita huulipunia ja voin käsi sydämellä todeta tämän olevan suosikkini. Huulipuna tekee huulista ihanan pehmeät ja kaikki sävyt ovat kerrassaan mahtavia.

Ihonpuhdistus 
Kun juhlallisuudet ovat ohi, on aika pestä kasvot ja rentoutua. Nämä kosteuttavat ja hellävaraiset ihonpuhdistustuotteet ovat täydellinen lopetus päivälle. 

Yllätystuote
Lisäksi valitsin mukaan yllätystuotteen. Toivottavasti pidät siitä!
 
rihab_b1d.jpg
ribab_b2d.jpg
rihab_b3d.jpg
rihab_b4d.jpg
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.