5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher

Quelques Notes d'Amour

4 tuote(tta) löytyi

Tutustu naiselliseen tuoksusarjaamme Quelques Notes d'Amour, johon kuuluu mm. EdP ja EdT. Se huokuu ruusun tuoksua ja rakastumisen huumaavia tunteita.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Quelques Notes d'Amour, tuoksusarja naiselle

Quelques Notes d'Amour on tuoksusarja naisille, jotka sanovat kyllä rakkaudelle! Sarjaan kuuluu Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EdT) sekä niiden tuoksua mukaileva suihkugeeli ja vartaloemulsio. Sarjassa on kaksi Eau de Parfumia. Oui à l'Amour ilmentää rohkeutta ja intohimoa. Se on helmeilevän raikkauden ja väreilevän aistillisuuden odottamaton kohtaaminen. Angelica sylvestriksen raikkaat vivahteet korostavat ruusuisen sydäntuoksun naisellisuutta. Tämä upea yhdistelmä lepää tonkapavun ja setripuun pehmeässä lämmössä. Toinen Eau de Parfum on Quelques Notes d’Amour. Sensuelli parfyymi kuvastaa rakastumisen huumaavia tunteita. Ainutlaatuinen, moderni, vertaansa vailla oleva tuoksu on harvinainen yhdistelmä damaskonruusua, guajakkipuuta ja aistillista bentsoehartsia. Voit valita parfyymista joko pienen tai ison pullon. Jos haluat hieman kevyemmän tuoksun, valitse Eau de Toilette, joka huokuu ruusun tuoksua ja rakkautta. Quelques Notes d’Amour on ylistys rakkauden tärkeimmälle symbolille – ruusulle.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän