ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Pur Bleuet

0 tuote(tta) löytyi
Pur Bleuet

Pur Bleuet on sarja silmänympärysiholle kehitettyjä hellävaraisia ja tehokkaita tuotteita, jotka sisältävät luomuruiskaunokkia omilta viljelmiltämme La Gacillysta Ranskasta.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Pur Bleuet - ruiskaunokkia sisältävät tuotteet silmänympärykselle

Haluamme esitellä suositun Pur Bleuet -sarjamme, joka sisältää tehokkaat silmämeikinpoistoaineet. Hellävarainen silmämeikinpoistaja hoitaa herkkää silmänympärysihoa ja poistaa meikin miedosti ja tehokkaasti. Myös piilolinssien käyttäjät löytävät valikoimastamme sopivan, erityisesti herkille silmille kehitetyn tuotteen. Vaali ja hemmottele silmiäsi miedolla silmämeikinpoistoaineella ja sivele sitä iholle pehmeillä vanulapuillamme, jotka eivät nukkaannu. Tuotesarjassa on myös tehokas silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Kaikki valikoimamme silmämeikinpoistoaineet sisältävät luonnonmukaista ruiskaunokkia, jota viljelemme luomupelloillamme La Gacillyssa Ranskassa. Pur Bleuet -tuotteet ovat ehdoton valinta kylpyhuoneen kaappiin ja silmämeikin poistoon! Lisävinkkinä tuotesarjamme Sensitive Camomille, joka sisältää myös hellävaraisia tuotteita, kun haussa on mieto silmämeikinpoistoaine!

Tutustu myös uusiin Pur Bleuet -tuotteisiin! Rauhoittava kasvosuihke virkistää väsyneitä silmiä ja kosteuttava silmänympärysvoide häivyttää silmäpusseja. Nämäkin tuotteet sisältävät luonnonmukaista ruiskaunokkia, sillä mielestämme silmäsi ansaitsevat vain parasta eli luonnollisia ja kasvipohjaisia ainesosia!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.