5 € alennus koodilla XMAS5, kun tilauksesi on 25 € tai 10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €

Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia

Yves Rocher -yritys käyttää tietojasi pääasiassa tilauksiesi seurantaan, tilaamiesi palveluiden tarjoamiseen sekä Yves Rocher -tarjousten lähettämiseen sinulle. Jotta saisit tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme postitse tai puhelimitse, kumppanimme saattavat pyytää meitä luovuttamaan nämä tiedot. Sinulla on myös mahdollisuus saada yhteistyökumppaneidemme tarjouksia sähköpostitse tai puhelimitse. Nämä tiedot voidaan myös lähettää edelleen alihankkijoillemme ja palveluntarjoajillemme.
Voimassa olevan henkilötietojen suojaa koskevan lainsäädännön mukaan sinulla on erilaisia oikeuksia. Niihin kuuluu oikeus saada tietoa, tarkastaa ja korjata sekä kieltää henkilötietojesi käyttö. Kun haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteys kirjallisesti ja anna samalla nimesi, osoitteesi ja mahdollinen asiakasnumerosi. Liitä tiedusteluun myös kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä tiedustelu sähköpostitse: asiakaspalvelu@yves-rocher.fi Tai kirjeitse: YVES ROCHER FINLANDE OY, PL 3560, 00002 HELSINKI.
Voit koska tahansa ilman erityistä syytä kieltää tietojesi käytön Yves Rocher -tarjousten ja yhteistyökumppaniemme tarjousten lähettämiseen. Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä yrityksessämme ja kaikista oikeuksistasi löydät kotisivuiltamme.

Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin