25 % ALENNUS tilauksesta koodilla APR25 Voimassa 19.4. asti. Ei koske Midseason Salen tuotteita eikä settejä. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher

Monoï

8 tuote(tta) löytyi

Monoï on suosittu gardeniankukkaa sisältävä vartalonhoitosarja. Tunne vastustamaton kesän tuoksu iholla ja hiuksissa koko vuoden ajan.

Alkaen 3 90

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Monoï - gardeniankukkaa sisältävät vartalonhoitotuotteet

Oletko kuullut puhuttavan monoï-öljystä? Pelkkä nimikin kuulostaa eksoottiselta, ja voit vain kuvitella tuotteiden tarjoamat aistinautinnot. Me Yves Rocher’lla olemme ylpeitä monoï-tuotteista. Ne ovat myös monien asiakkaidemme ehdottomia suosikkeja jo usean vuoden ajalta. Monoï-uutuudet Meillä on ilo esitellä uudet suloisen tuoksuiset tuotteet: Eau de Toilette, kuivaöljyt, vartaloöljyt, vartalokuorinta, suihkusampooo, hiusöljy ja suolavesisuihke. Uutuustuotteidemme ainesosat on valittu tarkkaan, jotta voisimme tarjota mahdollisimman aitoja, ylellisiä ja ympäristön huomiooon ottavia tuotteita. Nautintoja ja luksusta Valinnanvara on luksusta: kun haluat antaa iholle kosteuttavaa tai ravitsevaa hoitoa, voit valita aidon monoï-öljyn, helppokäyttöisen kuivaöljyn tai helmiäishohtoisen öljyn, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja kaunistavat ihoa. Olemme lisänneet monoïn pitoisuutta perinteisessä vartaloöljyssämme tarjotaksemme asiakkaillemme aidon monoï-öljyn, joka sisältää 97,5 % monoï-öljyä ja 2,5 % tuoksuainetta.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän