20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

Partavaahdot

Hellävarainen partavaahto takaa täydellisen parranajotuloksen ja tekee ihostasi pehmeän ja sileän. Yves Rocher'n partavaahdot ovat kasvipohjaisia.
2 tuote(tta) löytyi

Partavaahdot miehelle

Mieto ja pehmeästi vaahtoava partavaahto tekee parranajosta todella miellyttävää, ja se sopii myös herkälle iholle. Yves Rocher'n partavaahto sisältää kasvipohjaisia ainesosia. Rauhoittava favapavun uute ja luonnonmukainen kamomillavesi lieventävät parranajon aiheuttamaa kuumotusta ja tekevät ihosta pehmeän ja sileän. Erityisesti herkälle iholle sopiva partavaahto takaa täydellisen parranajotuloksen. Partavaahdon ansiosta partaterä liukuu kevyesti iholla ja vältyt haavoilta ja ihon ärsyyntymiseltä. Runsas vaahto suojaa ihoa ja partaterä liukuu läheltä ihoa leikaten kaikkein lyhyimmätkin partakarvat. Kasvien hellävaraiset tehoaineet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Saat parhaan tuloksen, kun viimeistelet parranajon saman sarjan partabalsamilla. Valikoimastamme löydät myös valmiiksi kootut setit, jotka ovat täydellinen lahja ystävälle tai itsesi hemmotteluun. Yves Rocher'n partavaahdolla saat täydellisen parranajotuloksen.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin