10 € ALENNUS, kun tilauksesi on 39 € Merkitse koodi NOV10 ostoskoriin. Voimassa 23.11. asti.

PARRANAJO

Hoida herkkää ihoasi parranajon aikana ja sen jälkeen. Yves Rocher'n kasvipohjaiset tuotteet helpottavat parranajoa ja hoitavat partaasi hellävaroen.
3 tuote(tta) löytyi

Tuotteet parranajoon

Yves Rocher'n valikoimasta löydät erityisesti miehen iholle kehitetyt tuotteet parranajoon. Puhdista ihosi ennen parranajoa tehokkaalla kuorivalla puhdistusgeelillä, joka puhdistaa ihon syvältä ja valmistelee ihon parranajoon. Parranajo voi ärsyttää ihoa. Siksi olemmekin kehittäneet hellävaraisen partavaahdon ja partabalsamin, jotka tekevät ihosta pehmeän ja sileän. Ota käyttöösi myös päivä- ja yövoide, joka antaa ihollesi energiaa. Käytä aina puhdasta ja terävää partaterää ja aja parta kaikessa rauhassa, niin saat täydellisen parranajotuloksen. Hoida ihostasi raikas ja hyvinvoiva kasvien tehoaineilla. Tuotteemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, kuten favapapua ja luonnonmukaista kamomillaa, jotka lieventävät parranajon aiheuttamaa kuumotusta ja ihon ärsytystä. Halusitpa vain muotoilla partaasi tai ajaa sen kokonaan pois, meiltä löydät tuotteet, jotka tekevät parranajosta todella miellyttävää ja jättävät iholle hyvänolon tunteen parranajon jälkeen.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin