ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Fleurs des Sentiers Intense Metamorphose Mascara - Noir
Muokkaa ja tehosta katsettasi! Älä tyydy kompromisseihin! Intense Metamorphose Mascara antaa maksimaalista tuuheutta sekä kauniin kaarevat ja pitkät ripset 24 tunnin ajaksi. Tämä suosikkituote on nyt saatavilla Fleurs des Sentiers -sarjassa uudessa Limited Edition -pakkauksessa.
Tiimalasin muotoinen kuituharja on pehmeä ja helppokäyttöinen. Se tavoittaa kaikki ripset silmän sisänurkasta ulkonurkkaan ja antaa maksimaalista tuuheutta sekä voimakkaan tuloksen, joka korostaa katsetta upeasti. Voidemaista koostumusta on helppo levittää toivotun tuloksen saavuttamiseksi useita kerroksia ripsien liimautumatta yhteen.
Laboratorioidemme huolellisesti kehittämä koostumus sisältää 85 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Se sisältää ravitsevaa risiiniöljyä ja mietoa ruiskaunokkivettä, joiden ansiosta ripsiväri sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Voimakkaan musta väri on peräisin kasvipohjaisen hiilen luonnollisista pigmenteistä. Käyttö: 1. Levitä väriä ripsien tyvestä kärkeen kevyin vinoliikkein. 2. Levitä toinen kerros väriä pyörittävin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota ripsien kärkeen tehostaaksesi mustaa väriä ja antaaksesi katseelle moniulotteisuutta. 3. Levitä vielä yksi kerros, niin ripset saavat maksimaalista tuuheutta.

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 99909

Tietoa kasvista
Tietoa kasvista: Ruiskaunokki

Yves Rocher loi ensimmäiset ruiskaunokkia sisältävät tuotteet vuonna 1972. Kasvatamme rauhoittavaa ja suojaavaa* ruiskaunokkia omilla pelloillamme La Gacillyssa Ranskassa.
*In vitro -testit ruiskaunokkiuutteella

Tietoa kasvista: Ruiskaunokki
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Kysymykset & vastaukset
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Limited edition

Uutuus! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.