10 € ALENNUS, kun tilauksesi on 39 € Merkitse koodi NOV10 ostoskoriin. Voimassa 23.11. asti.

Meikkisetit

Olisiko aika kokeilla uusia meikkejä? Osta itsellesi jokin suosituista meikkiseteistämme ja kokeile luonnonmukaisia ainesosia sisältäviä meikkejä.
0 tuote(tta) löytyi

Inspiroivat meikkisetit

Yves Rocher'n valikoimasta löydät paljon erilaisia meikkisettejä, jotka sisältävät kasvipohjaisia ainesosia. Ne innostavat sinua kokeilemaan jotain uutta samalla, kun ne täydentävät päivittäistä meikkirutiiniasi. Meikkituotteemme sisältävät hoitavia ja luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia. Luo täydellinen meikkipohja meikkivoiteella, poskipunalla ja peitevoiteella. Korosta katsettasi kauniisti ripsivärillä, luomivärillä ja kajalkynällä. Tee huulistasi hurmaavat huulipunalla, huultenrajauskynällä ja huulikiillolla. Kaunista kynsiäsi kynsilakalla ja poista kuluneet kynsilakat kynsilakanpoistoaineella. Meikkiseteissämme on parasta se, että saat kokeilla montaa tuotetta samalla kertaa ja että setin tuotteet ovat toisiaan täydentäviä. Meikkisetti on täydellinen lahja ystävälle. Muista ostaa myös meikinpoistoaine, joka poistaa meikin nopeasti ja helposti. Meiltä löydät paljon myös muita puhdistustuotteita, kuten misellikasvovedet, puhdistusaineet, kynsilakanpoistoaineet ja silmämeikinpoistoaineet. Kokeile meikkisettejämme ja löydä uudet suosikkisi!
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin