5 € alennus koodilla JUN5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla JUN10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 20.6. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher

Yves Rocher'lla on laaja valikoima meikkitarvikkeita. Meiltä löydät muun muassa meikkisiveltimet, meikkisienet ja teroittimet täydelliseen meikkiin.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Meikkitarvikkeet täydelliseen meikkiin

Kauniin meikin luomiseen tarvitset meikkipussiisi hyvät meikkitarvikkeet. Yves Rocher'n meikkitarvikkeiden valikoimaan kuuluu pehmeät ja kauniit poskipunasiveltimet, puuterisiveltimet, meikkisienet, erikokoiset meikkisiveltimet, teroittimet ja pinsetit. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi meikkitarvikkeet täydelliseen meikkiin. Silmämeikkiä varten meillä on paljon erilaisia luomivärisiveltimiä ja luomiväriapplikaattoreita sekä eyelinersivellin tarkkaan rajaukseen. Kaikki meikkisiveltimemme on muotoiltu siten, että ne levittävät meikin tarkasti ja luonnollisesti ja helpottavat meikkaamista. Päivän päätteeksi voit puhdistaa ihon 100 % kasvipohjaisella konjac-sienellä, jonka kuoriva vaikutus heleyttää ihon pintaa. Se on käytännöllinen ja helppo käyttää yhdessä puhdistusaineen kanssa. Tutustu meikkitarvikkeisiimme, jotka helpottavat ja nopeuttavat meikkaamista ja joiden avulla loihdit täydellisen meikin.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat