5 € alennus koodilla JUN5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla JUN10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 20.6. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Kynsienhoito on helppoa ja nopeaa oikeanlaisilla tarvikkeilla. Yves Rocher'n valikoimasta löydät kynsitarvikkeet, joilla pidät kyntesi kauniina.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Kynsitarvikkeet kynsienhoitoon

Kynsienhoito on helppoa ja nopeaa oikeanlaisilla kynsitarvikkeilla. Kun hoidat ja muotoilet kynsiäsi Yves Rocher'n kynsitarvikkeilla, saat luonnollisen kauniit ja täydellisen muotoiset kynnet. Leikkaa, viilaa ja kiillota kynsistäsi säteilevän kauniit. Kynsiviilan ja kiillotusviilan avulla saat luotua hyvän pohjan manikyyrillesi ja kynsilakkasi kiinnittymään paremmin. Kokeile myös ainutlaatuisia nail art -siveltimiä, joita voit käyttää esimerkiksi ranskalaisessa manikyyrissä. Kynsien laatu vaihtelee eri ihmisillä. Jos käytät usein kynsilakkaa, kynsistäsi voi tulla huonokuntoiset. Siksi kynsienhoitoa kannattaakin täydentää hoitavalla ja hellävaraisella kynsiöljyllä. Vahvistava kynsiöljy ravitsee ja kosteuttaa hauraita kynsiä ja kuivia kynsinauhoja tehokkaasti. Hiero kynsiöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin iltaisin ja anna öljyn vaikuttaa yön yli. Saat parhaan tuloksen, kun käytät kynsitarvikkeita säännöllisesti.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat