ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Fleurs des Sentiers Nail Polish - Lilas
Luonnosta peräisin olevia ainesosia sisältävä kynsilakka kaunistaa kynsiäsi ja on samalla hellävarainen ympäristölle! Sen pohjana ovat kasvipohjaisesta biomassasta, kuten juurikkaasta, sokeriruo’osta ja puusta, saatavat ainesosat. Kynnet saavat runsaasti kiiltoa ja kauniin värin! Tutustu Fleurs des Sentiers -sarjan Limited Edition -sävyyn Lila ja näytä luovuutesi sormenpäitä myöten!
Kynsilakka sisältää kookosöljyä ja bambu-uutetta. Se on yhtä kestävä, peittävä ja kiiltävä kuin perinteinen Yves Rocher -kynsilakka, joten kyntesi saavat voimakkaan värin ja täydellisen kiiltävän, sileän ja täyteläisen pinnan. Kaunista kynsiäsi ympäristöä unohtamatta kynsilakalla, joka sisältää luonnosta peräisin olevia ainesosia!
Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Käyttö: Levitä kynsiin kerros aluslakkaa Go Green Base Coat. Levitä seuraavaksi Go Green -kynsilakka kynnen tyvestä kärkeen helppokäyttöisellä siveltimellä. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ja levitä toinen kerros tehdäksesi pinnasta kestävän ja lisätäksesi värin voimakkuutta. Viimeistele päällyslakalla Gel Effect Top Coat.

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 00603

Ainesosat

List of ingredients :

ETHYL ACETATEBUTYL ACETATENITROCELLULOSETRIETHYL CITRATEALCOHOLADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMERACRYLATES COPOLYMERSTEARALKONIUM BENTONITEMICADIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATEDIACETONE ALCOHOLISOPROPYL ALCOHOLMALTOLCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILPENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATEAQUA/WATER/EAUGLYCERINPHOSPHORIC ACIDALUMINUM HYDROXIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANEBAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACTCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATECI 15880 (RED 34 LAKE)CI 77007 (ULTRAMARINES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Kysymykset & vastaukset
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Limited edition

Uutuus! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.