This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Ovatko kyntesi kuivat, hauraat ja halkeilevat? Yves Rocher'n valikoimasta löydät vahvistavat tuotteet luonnonmukaiseen kynsienhoitoon.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Meikit -20 % Ei koske Limited Edition -tuotteita.

JOULULAHJAVINKIT Meikkipaletti - 17 luomiväriä ja hohtopuuteri talven sävyissä

Tilaa heti

Kynsienhoidolla vahvat kynnet

Näytä enemmän

Panosta vahvistavaan kynsienhoitoon ja hoida kynsistäsi kauniit ja kestävät. Yves Rocher'lta löydät vahvistavat tuotteet, jotka sisältävät kasvipohjaisia ainesosia. Niiden avulla saat pidettyä kyntesi kauniina ja hyvässä kunnossa. Valikoimassamme on paljon erilaisia kynsituotteita, jotka voit omaksua kynsienhoitorutiineihisi. Aloita manikyyri aina vahvistavalla aluslakalla, joka luo kynsilakalle tasaisen pohjan. Aluslakka vahvistaa keratiinia ja vähentää kynsien halkeilua. Lisäksi aluslakka muodostaa kynsiin suojaavan pinnan. Aluslakan ansiosta värillinen kynsilakka kiinnittyy paremmin eikä värjää kynsiä. Kun olet lisännyt värillisen kynsilakan, viimeistele manikyyri päällyslakalla, joka antaa kestävän pinnan jopa 10 päivän ajaksi. Muista myös hoitaa kynsiäsi kynsiöljyllä silloin, kun kynsissäsi ei ole kynsilakkaa. Kynsiöljy ravitsee ja kosteuttaa hauraita kynsiä. Tutustu myös kynsitarvikkeisiimme, joilla muotoilet kynsistäsi kauniit. Meiltä löydät muun muassa kynsiviilat ja kiillotusviilat tehokkaaseen kynsienhoitoon, jonka avulla saat kynsistäsi vahvat ja luonnollisen kauniit.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat