ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Meikkaaminen kuuluu useimpien naisten päivittäisiin kauneusrutiineihin. Inspiroidu Yves Rocher'n kasvipohjaisia ainesosia sisältävistä meikeistä.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Luonnonmukaiset meikit

Suurin osa naisista käyttää meikkiä päivittäin. Siksi onkin tärkeää löytää juuri itsellesi sopivat meikkituotteet. Yves Rocher'n tuotteet ovat kasvimaailman inspiroimia, ja ne sisältävät runsaasti luonnollisia ainesosia. Kaikki meikkituotteemme testataan ihotauti- ja silmälääkärin valvonnassa.

Mitä tarvitset kauniiseen meikkiin?

Meiltä löydät luonnolliset meikkituotteet aina edullisesti, oli toiveesi sitten meikkivoide, meikinpohjustaja, peitevoide, ripsiväri, luomiväri, huulipuna ja kynsilakka, jotka ovat muutamia esimerkkejä valikoimamme meikkituotteista. Meikeissämme on hurmaavat koostumukset, ja ne sisältävät hoitavia ainesosia. Lisäksi niistä on saatavilla monia inspiroivia värisävyjä. Sinun ei tarvitse muuta kuin kokeilla, testata ja yhdistellä eri meikkituotteita ja löytää tuotteet oman kauneutesi korostamiseen. Valitse meikkivalikoimastamme vain meikkipussistasi tällä hetkellä puuttuvat meikit tai tuotteet koko kasvojen täydelliseen meikkiin.

Meikkivinkkejä?

Monet kaipaavat vinkkejä meikkaamiseen. Saat parhaan tuloksen ja täydellisen pohjan meikillesi, kun levität meikkituotteet puhdistusaineella puhdistetulle iholle, joka on kostutettu kevyellä päivävoiteella.

Kaipaatko meikkitutoriaalia, joka näyttää meikkaamisen vaihe vaiheelta?

Monet haluavat vinkkejä silmämeikkiin, kulmien korostamiseen tai väsymyksen merkkien häivyttämiseen silmien alta. Katso tuotteiden käyttöohjeet tuotesivuilta ja opettele meikkaamista YouTube-kanavamme Yvesrochernordic videoista. Löydät meikkitutoriaalit myös Act Beautiful -sivuiltamme.

Ovatko meikkinne vegaanisia?

Monet meikeistämme ovat vegaanisia. Voit varmistaa kunkin tuotteen vegaanisuuden tuotesivulta.

Minkä sävyn valitsisin?

Valitse sävy ihonvärisi, mieltymystesi ja vuodenajan mukaan. Valittavanasi on monia erilaisia koostumuksia, joilla on erilainen peittävyys. Jos esimerkiksi liikut paljon ja hikoilet, kevyempi meikki voi tuntua miellyttävältä, sillä se antaa ihon hengittää. Valitse kesällä ruskettuneelle iholle tummempi kuin talvisin käyttämäsi sävy. Jos hiihdät, laskettelet tai uit, vedenkestävä meikki on varma valinta. Kun hankit meikit netistä, voit valita kaikki tuotteet rauhassa. Tutustu eri tuotteisiin ja vertaile eri sävyjä. Autamme sinua myös mielellämme sopivan sävyn valinnassa. Muista, että meikki on makuasia. Et siis voi valita väärin, kun päästät luovuutesi valloilleen!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat