This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

VALINNAINEN TUOTE -25 % Lisää alennuskoodi 25JUNE. Alennus vähennetään ensimmäisestä ostoskorin tuotteesta. Voimassa 27.6. asti. Ei koske heleyttävää hoitokuuria eikä settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Yves Rocher'lta löydät parhaat lahjasetit niin naisille kuin miehillekin. Ne sopivat täydellisesti kaikille lahjan saajille ja kaikkiin tilaisuuksiin.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Lahjasetit kaikille

Näytä enemmän

Yves Rocher'lta löydät paljon hienoja lahjasettejä, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin. Valikoimassamme on tyylikkäitä tuotesettejä kaiken ikäisille lahjan saajille ja jokaiselle lompakolle sopivaan hintaan. Lahjasettimme ovat varma valinta lahjaksi läheiselle tai vaikkapa itsesi hemmotteluun. Voit valita lahjasetit eri kategorioistamme, kuten ihonhoito, meikit, tuoksut, suihku & kylpy sekä vartalonhoito. Lahjasetti on aina haluttu ja arvostettu lahja, joka sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin. Anna lahjaksi esimerkiksi hurmaava tuoksusetti tai vartalonhoitosetti täynnä vartaloa hoitavia ja helliviä tuotteita. Olemme koonneet erilaisia valmiita lahjasettejä, joiden tuotteet sisältävät luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia. Ehkäpä itsekin innostut kokeilemaan tuotesettejämme ja löydät uudet suosikkituotteesi. Tutustu kasvipohjaisiin lahjasetteihimme ja löydä täydellinen lahja joko itsellesi tai läheisellesi.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat