This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Meiltä saat parhaat lahjavinkit naisille. Yksittäiset tuotteemme ja lahjasettimme ovat täydellisiä lahjoja. Valitse lahjaksi kauneutta kasveista.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Lahjavinkit naiselle

Näytä enemmän

Kaipaatko ylellisiä lahjavinkkejä naiselle? Yves Rocher'n valikoimasta löydät lahjat itsellesi, elämäsi naiselle, sukulaiselle, työkaverille, äidille ja ystävälle. Älä murehdi täydellisen lahjan keksimisestä vaan jätä se meidän tehtäväksemme. Täältä löydät varmat lahjat, joita kaikki rakastavat ja arvostavat. Anna lahjaksi vaikkapa hurmaava tuoksu, kosteuttava vartaloemulsio, rentouttava kasvonaamio, kesälle tuoksuva aurinkotuote tai suloisesti vaahtoava suihkugeeli. Kaikki tuotteemme ovat asiantuntijoidemme kehittämiä, ja ne sisältävät kasvipohjaisia ainesosia. Valitse lahjaksi yksittäisiä tuotteita tai osta valmiiksi koottu lahjasetti. Voit myös koota tuotteistamme oman setin ja paketoida sen kauniisti sellofaaniin. Ajatuksella valittu lahja ilahduttaa taatusti lahjan saajaa. Toivomme, että säästät aikaa ja vaivaa kasvipohjaisten lahjavinkkiemme ansiosta. Katso lahjavinkkimme ja löydä täydellinen lahja naiselle!
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat