25 % ALENNUS VALINNAISESTA TUOTTEESTA tilaajalahjaksi koodilla 25JUNE. Voimassa 28.6. asti. Alennus vähennetään ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Ei koske settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Parhaat lahjat ovat peräisin luonnosta ja sisältävät kasvipohjaisia ainesosia. Yves Rocher'lta saat parhaat lahjavinkit kaikkiin tilaisuuksiin.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Lahjavinkit naiselle ja miehelle

Etsitkö lahjaa ystävälle tai läheiselle ja kaipaat lahjavinkkejä? Tai ehkäpä haluat hemmotella itseäsi lahjalla? Autamme sinua löytämään täydellisen lahjan kaiken ikäisille tytöille ja pojille sekä naisille ja miehille. Välillä lahjaideoiden keksiminen ja oikeanlaisen lahjan löytäminen voi olla vaikeaa, vaikka lahjan saaja olisi hyvinkin läheinen tai vain kaukaisempi tuttu. Helpottaaksemme tehtävääsi olemme koonneet yhteen lahjavinkkejä, jotka olemme lajitelleet erilaisten tekijöiden mukaan. Onko sinulla tiedossa syntymäpäiväjuhlat tai jotkin muut juhlat? Olipa tilaisuus mikä tahansa, ajatuksella valittu lahja ilahduttaa aina lahjan saajaa. Yves Rocher'lta löydät laajan valikoiman kasvipohjaisia kauneustuotteita, jotka ovat täydellisiä lahjaksi. Mikset antaisi lahjaksi esimerkiksi hurmaavaa tuoksua, suihkugeeliä, aurinkosuojaa, vartaloemulsiota, ihonhoitotuotteita, meikkejä tai meikkitarvikkeita? Meiltä saat lahjavinkit, joiden avulla löydät täydellisen lahjan nopeasti.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat