ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

KEITÄ ME OLEMME?

KEITÄ ME OLEMME?


Toimintamme alkulähde on yrityksen perustajan Yves Rocher’n rakkaus Bretagnen luontoon: sen rannikoihin, nummiin, metsiin ja niittyihin.

Olemme kasvipohjaisen kauneuden edelläkävijä ja tutkimme kasvien tehokkaita ominaisuuksia kehittääksemme innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Toimimme ympäristöä kunnioittaen ja vaalimme luonnon monimuotoisuutta.

Olemme kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä ja olemme tarjonneet luonnon parhaista antimista valmistettuja kasvipohjaisia kauneustuotteita jo yli 60 vuoden ajan. Kasveistamme sinun ihollesi. Siinä kaikki.

TARINAMME


1930-1979: Tuomme kauneuden kaikkien ulottuville

1930

Luonnonystävän
syntymä

Yves Rocher syntyi pienessä La Gacillyn kylässä Bretagnessa. Hänen isänsä menehtyi pojan ollessa 14-vuotias. Yves Rocher huomasi silloin saavansa lohtua metsästä ja luonnosta. Hän oivalsi pian, että luonnolla on hyvinvointiamme tukeva vaikutus, ja päätti aloittaa mukulaleinikkiä sisältävän voiteen valmistamisen. Se oli alku kasvipohjaisen kauneuden käsitteelle.

1959

Tuotemerkinsynty

Yves Rocher rakensi laboratorionsa kotitalonsa ullakolle. Hän loi siellä kasvipohjaisia ihonhoitotuotteita ja myi niitä menestyksekkäästi postitse suoraan miljoonille asiakkaille ympäri Ranskaa.

1973

Ajaton klassikko klassikko

Riche Crème Anti-Wrinkle Night Cream tulee markkinoille.

Ylellisiä kasviöljyjä ja nykyisin myös tuhannen ruusun öljyä sisältävästä anti-age-tuotteesta tuli nopeasti menestys. Nykyisin eli 50 vuotta myöhemmin Riche Crème -valikoimamme on miljoonien naisten suosikki eri puolilla maailmaa. Sarjan tuotteita myydäänkin maailmassa joka viides sekunti.

1975

Kasvitieteellinen
puutarhamme
La Gacillyssa

Monsieur Yves Rocher perusti kotikyläänsä La Gacillyyn kasvitieteellisen puutarhan, jota hän itse kutsui ulkoilmalaboratorioksi. Kasvatamme ja vaalimme siellä nykyisin noin 1 500 kasvilajia, joiden ominaisuuksiin tutkijamme perehtyvät. Yves Rocher'n kasvitieteellinen puutarha on BGCI:n (Botanic Gardens Conservation International) jäsen, ja se kuuluu kansainväliseen verkostoon, joka jakaa tietoa kasveista ja kasvitieteestä.

1979

Kasveista ihollesi

Olemme kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä ja hallitsemme koko tuotantoketjua ilman välikäsiä. Hallitsemme tuotteidemme kaikkia valmistusvaiheita ja voimme siten vähentää ympäristövaikutuksiamme ja tarjota täysin jäljitettävän tuotteen kasveista ihollesi.

Lue lisää vuosilta 1989-2006

1989-2006 : Luonnon monimuotoisuuden edelläkävijä

1989

Loppu eläinkokeille

Olimme edelläkävijöitä kauneusalalla ja luovuimme lopputuotteidemme testaamisesta eläinkokeilla jo 15 vuotta ennen eurooppalaisen lainsäädännön asettamia eläinkoekieltoja. Kolme vuotta myöhemmin saimme ranskalaisen eläinsuojelujärjestön SPA:n kultamitalin kiitokseksi panoksestamme.

Yves-Rocher Foundation

1991

Yves Rocher
-säätiö perustetaan

Jacques Rocher perusti isänsä innoittamana Yves Rocher -säätiön, joka toimii luonnon monimuotoisuuden puolesta. Vuonna 2001 jaettiin ensimmäinen Terre des Femmes -palkinto, joka tukee naisten toimintaa luonnon ja planeettamme puolesta. Vuonna 2019 säätiö sai tunnustuksen 25-vuotisesta yleishyödyllisestä toiminnastaan.

1999

Viljelmämme saavat
luomusertifikaatin

Meillä on La Gacillyssa Bretagnessa 60 hehtaarin laajuiset luomupellot, joilla viljelemme kasveja agroekologisen mallin mukaisesti. Pelloilla kasvaa muun muassa yhdeksän symbolista kasvilajiamme: ruiskaunokki, kehäkukka, kamomillasaunio, roomalainen kamomilla, minttu, viikunapäivikki, köynnöskrassi, arnikki ja jääpäivikki.

2004

Ensimmäinen La Gacillyn
valokuvafestivaali

La Gacillyn valokuvafestivaali on arvostettu ja vaikuttava elämys. Moderni valokuvataide on esillä kolmessakymmenessä ulkoilmagalleriassa. Valokuvat saavat meidät näkemään maailman ja luonnon täysin uudella tavalla. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

2006

Jäähyväiset
muovipusseille

Lopetimme muovikassien käytön myymälöissämme kymmenen vuotta ennen eurooppalaisia muovikasseja koskevia rajoituksia.

LUE LISÄÄ VUODELTA 2017 HUOMINEN

2017-Tulevat sitoumuksemme

2017

Ensimmäinen
tiivistetty
suihkugeeli

Tiivistetyn koostumuksen ansiosta 100 ml:n suihkugeeli riittää yhtä moneen suihkukertaan kuin 400 ml:n suihkugeeli. Toisin sanoen puolitimme muovin ja hiilidioksidipäästöjen määrän yhtä pulloa kohden ja olemme ylpeitä tästä innovaatiosta.

2019

Ensimmäinen kansainvälinen
konserni, jolla on missio

Tämä tärkeä sitoumuksemme kuvastaa pyrkimystämme tehdä yrityksen yhteiskunnallisista tehtävistä yhtä tärkeitä kuin sen taloudellisesta toiminnasta.Mikä meidän missiomme sitten on? Pyrimme palauttamaan ihmisten ja luonnon välisen yhteyden ja toimimaan yhteisen hyvän puolesta.

Stamps 100% recycled & recyclable* plastic

2020

100 % kierrätysmuovista
valmistetut ja
kierrätyskelpoiset muovipullot*

Pullomme on valmistettu 100 % kierrätysmuovista, joka on täysin kierrätyskelpoista*. Kulutamme siten vuosittain noin 2 600 tonnia vähemmän uutta muovia**.

*Korkkeja, pumppuja ja liuottimia sisältäviä pulloja lukuun ottamatta. **Vuoden 2021 ennusteen mukaan.

2020

Istutimme 100 miljoonaa
puuta — ja se on
vasta alkua!

Yves Rocher -säätiö toimii ympäri maailmaa luonnon monimuotoisuuden puolesta Plant For Life -ohjelman ja sen yhteistyökumppaneina toimivien 48 kansalaisjärjestön kautta. Plant For Life -ohjelmassa istutetaan puu joka kolmas sekunti, ja kampanjaan osallistuu miljoona ihmistä 35 maassa.

Stamps UEBT certification

2021

Ensimmäinen ranskalainen
tuotemerkki, joka saa
UEBT-sertifikaatin

Tuloksena 20-vuotisesta työstämme luonnonmukaisen viljelyn parissa La Gacillyssa viljelmämme symboliset kasvit saavat UEBT*-sertifikaatin. Tämä on uusi ja merkittävä askel työssämme kestävän kehityksen puolesta.

*Union for Ethical Biotrade

2021

Kiinteät
kauneustuotteet

Tuomme markkinoille kiinteät Green Heroes -kauneustuotteet. Ne ovat vegaanisia ja sisältävät luonnonmukaisia ainesosia La Gacillyn viljelmiltämme. Nämä kauneustuotteet ovat 100 % muovittomia!

Vuosi 2025

Tavoitteena
B Corp

Panostamme kestävän kehityksen toteutumiseen toiminnassamme, ja tavoitteenamme on B Corporation -sertifikaatti, joka arvioi yrityksen kaikilla osa-alueilla: yrityksen positiivinen vaikutus yhteiskuntaan, työnantajan ja työntekijöiden väliset suhteet, työympäristö sekä yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Emme kuitenkaan keskity itse sertifikaattiin. Tärkeintä on yhteinen tulevaisuutemme, ja yrityksillä on siinä tärkeä tehtävä. Emme pyri olemaan maailman paras yritys vaan paras yritys maailmalle.

Stamps 100% recycled & recyclable* plastic

Vuosi 2030

Enemmän luontoa ja
vähemmän muovia

Pyrimme vähentämään muovin käyttöä 30 %* ja hyödyntämään 100 % kierrätettyä ja kierrätyskelpoista muovia.

*Verrattuna tuotantoomme vuonna 2019: tuotteen painoa ja tilavuutta kohden.

KASVEISTA IHOLLESI.
SIINÄ KAIKKI.


Olemme olleet jo 60 vuoden ajan kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä ilman välikäsiä. Siksi voimme tarjota laadukkaita tuotteita hyvään hintaan.

Itse tekemisen suuri etu on, että voimme hallita koko tuotantoketjuamme.

Siten voimme rajoittaa ympäristövaikutuksiamme päivittäisessä toiminnassamme.

LA GACILLY


Bretagnelainen kotikylämme, josta kaikki alkoi, on nykyisin ainutlaatuinen paikka. Asiantuntijamme, kasvitieteilijämme, tutkijamme ja luonnonystävämme työskentelevät siellä ympäristön puolesta sitoutuneesti.

La Gacilly ei ole vain toimintamme sydän vaan myös ideologiamme ruumiillistuma. Tutkijamme arvostavat luontoa ja tutkivat kasveja kasvitieteellisessä puutarhassamme, joka on kuin suuri ulkoilmalaboratorio. He viljelevät maata luomuviljelyn periaatteiden mukaisesti ja uuttavat kasveja verstaassamme tarjotakseen ihollesi luonnon parhaita ainesosia.

Me myös valmistamme tuotteemme vastuullisesti La Gacillyn tuotantolaitoksissa, jotka ranskalainen lintujensuojelujärjestö LPO on luokitellut lintujensuojelualueiksi. Kylässä vallitsee myös ainutlaatuinen hyvän olon tunnelma. Voit hemmotella siellä itseäsi ja vaalia samalla luontoa.

Gastronomiset elämykset syntyvät paikallisista luonnonmukaisista raaka-aineista. Myös kylässä asuvat taiteilijat ilmaisevat rakkauttaan luontoon.

 

KASVITIETEILIJÄ


Kasvitieteellinen puutarhamme on ulkoilmalaboratorio. Se sisältää 1 500 kasvilajia, joiden suotuisia ominaisuuksia tutkimme jatkuvasti.

VILJELIJÄ


Viljelemme 60 hehtaarin UEBT-sertifioituja luomupeltojamme agroekologian periaatteiden mukaisesti luonnonvaroja ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen.

VALMISTAJA


93 % tuotteistamme valmistetaan kolmessa tehtaassamme Bretagnessa.

MYYJÄ


Hallitsemme jakeluketjuamme: meillä on 2 069 myymälää ja 250 000 myyntikonsulenttia eri puolella maailmaa.

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.