Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER21. Voimassa 11.5. asti.
Yves Rocher

KAUNEUSTUOTTEIDEN KLASSIKOT

7 tuote(tta) löytyi
203IS_CT_cult.jpg

Olemme jo 60 vuoden ajan viljelleet kasveja, korjanneet sadon ja vaalineet kasvimaailman supervoimia intohimolla, kärsivällisyydellä ja kunnioituksella. Intohimomme on tarjoa sinulle kasvien parhaat vaikutukset. Siksi valmistamme tehokkaat koostumukset kärsivällisyydellä ja aina luontoa kunnioittaen. Haluamme nyt kertoa sinulle Yves Rocher’n ehdottomista klassikkotuotteista!

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Kauneusklassikot

Haluamme tarjota asiakkaidemme suosikkituotteet sinulle erittäin edulliseen hintaan. Löydät klassikkojen joukosta niin ihonhoitotuotteet, meikit kuin vartalonhoito- ja hygieniatuotteet. Poimi ostoskoriisi vaikkapa Mascara Vertige Longueur, josta on saatavilla kolme eri sävyä (musta, ruskea ja sininen). Poista ripsiväri edullisella Pur Bleuet -silmämeikinpoistoaineella, joka puhdistaa silmänympärysihon tehokkaasti käden käänteessä. Se myös sisältää ihoa rauhoittavaa ruiskaunokkia.

Kokeile myös tiivistettyä suihkugeeliämme! Yksi suihkugeeli riittää 40 suihkuun. Erittäin riittoisaa suihkugeeliä tarvitaan nimittäin vain yksi pisara per suihkukerta. Pullon valmistukseen kuluu vähemmän muovia, mikä tekee siitä paremman ympäristölle. Levitä iholle suihkun päätteeksi suloista vartalokuorintaa ja huuhtele se huolellisesti, niin saat sileän ja raikkaan ihon.


Muista myös tilata uutiskirjeemme! Saat tietoa kiinnostavista tarjouksista ja uutuustuotteista ensimmäisten joukossa koko vuoden ajan.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän