ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

KASVITIETEEN TUNTEMUKSEMME

KASVITIETEEN asiantuntemuksemme


Tehokkaimmat ratkaisut ovat silmiemme edessä luonnossa. Käytämme kasvimaailman parhaita antimia ja hyödynnämme kasvien mahdollisuuksia täydellisesti kehittääksemme luonnollisia ja kestäviä kauneustuotteita.

Varmistamme, että kauneustuotteemme ovat aina hellävaraisia ihollesi. Tuotteidemme tehokkuus pohjautuu neljään periaatteeseen:

Bioinspiraatio

Haemme innoitusta luonnon parhaista ominaisuuksista kehittääksemme tehokkaita ja kestäviä kasvipohjaisia ratkaisuja. Havainnoimme kasvien rakennetta ja niiden toimintaa luonnossa. Hyödynnämme näitä tietoja, kun tuomme kasvien suotuisat ominaisuudet iholle tuotteissamme.

Kasveista uutteiksi

Käytämme 100 % luonnollisia uuttamismenetelmiä, jotka optimoivat kasviuutteiden luonnollisuuden ja edistävät ainesosien imeytymistä ihoon.

Runsaasti ainesosia luonnosta

Koostumuksemme sisältävät yhä enemmän kasvipohjaisia vaikuttavia ainesosia ja ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Kaikki kasvit ovat peräisin kestävästä viljelystä, jonka ympäristövaikutuksia pyrimme aktiivisesti pienentämään.

Kaikki tuotteemme ovat testattuja

Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja taatusti hellävaraisia, tehokkaita ja miellyttäviä käytössä.

SYMBOLISET KASVIMME


Olemme tutkineet luontoa 60 vuoden ajan ja valinneet vain parasta, mitä sillä on tarjottavanaan. Siten voimme tarjota tehokkaita ja miellyttäviä tuotteita, joiden ainesosat on korjattu talteen luontoa vaalien.

Symbolisilla kasveillamme on UEBT-sertifikaatti (Union for Organic Ethical Trade), ja viljelemme niitä agroekologisten periaatteiden mukaisesti luontoa kunnioittaen ja luonnon monimuotoisuutta tukien.

 

KÖYNNÖSKRASSI


Köynnöskrassia on viljelty Euroopassa useiden vuosien ajan. Se peittää kasvaessaan maan ja estää kosteuden haihtumista, joten se on hyödyllinen erityisesti kesäisin. Köynnöskrassi edistää ihosolujen hapensaantia ja elvyttää siten ihoa syvävaikutteisesti

RUISKAUNOKKI


Ruiskaunokki kukkii heinä- ja elokuussa. Se korjataan talteen mekaanisesti, kuivatetaan ja tislataan. Kukkaisvesi valmistetaan täysin luonnollisella menetelmällä, ja sillä on ihoa rauhoittavia* ja suojaavia* ominaisuuksia.

*In vitro -testit ruiskaunokkiuutteella.

JÄÄPÄIVIKKI


Jääpäivikki tunnetaan kyvystään sopeutua äärimmäisiin olosuhteisiin. Yves Rocher'n tutkijoiden kehittämä jääpäivikkiuute aktivoi proteiinia, joka säätelee ihosolujen suojaavia, vastutuskykyä tukevia ja uudistavia mekanismeja ja toimintoja.

VIIKUNAPÄIVIKKI


Viikunapäivikki on valittu tuotteisiimme, koska sillä on kyky sitoa kosteutta ja varastoida sitä lehtiinsä.
Vaikuttava ainesosa, tehokkaasti kosteuttava soluvesi, uutetaan kasvista ainutlaatuisella patentoidulla ja menetelmällä, jossa ei käytetä liuotinaineita. Näin voimme varmistaa ainesosan tehokkuuden ja vaalia ympäristöä.

KAMOMILLA


Kamomilla on ensimmäisiä Yves Rocher'n viljelemiä kasveja. Herkkää ihoa rauhoittavista* ja vahvistavista ominaisuuksista tunnetun kamomillan sato korjataan talteen toukokuun puolessa välissä.

*In vitro -testit kamomillauutteella

MIKROLEVÄ


Käyttämämme mikrolevä kasvatetaan fotobioreaktorissa Bretagnen eteläosassa. Levät tiivistetään ja fragmentoidaan mineraalipitoisen sisällön vapauttamiseksi. Niiden ainutlaatuiset happea tuovat* ja antioksidanttiset* ominaisuudet auttavat aktivoimaan ihon omia puolustusmekanismeja ja estämään ilman epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

*In vitro -testit

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.