ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Traits de décoration pour le titre

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoa, josta sinut voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuoraan. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi sukunimesi, etunimesi, syntymäaikasi, posti- tai sähköpostiosoitteesi, asiakasnumerosi, tilaushistoriasi ja tietokoneesi IP-osoite.

Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan toimintoa tai toimintoja, joita kohdistetaan henkilötietoihin. Henkilötietojen käsittelyä on esimerkiksi henkilötietojesi kerääminen, tallentaminen, kysely ja analysointi.

Nopea pääsy luokkiin

Mikä tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on?

Yrityksemme Yves Rocher Finlande Oy, PL 3560, 0002 Helsinki on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia säännöksiä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, GDPR).

Mikä tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on?

Yrityksemme Yves Rocher Finlande Oy, PL 3560, 0002 Helsinki on sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia säännöksiä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, GDPR). 

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Yves Rocher Finlande Oy kerää ja käsittelee tietojasi rekisterinpitäjänä. Tietosuojakäytäntö täydentää tietoa, jota saat, kun ilmoitat meille henkilötietojasi lomakkeella esimerkiksi luodessasi asiakastilin jollakin sivustollamme.

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan tietoihin, jotka kerätään sähköpostitse tai puhelimitse sinun ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme sekä käyttäessäsi sivustojamme tai mobiilisovelluksiamme. Käytäntöjä sovelletaan kaikkien asiakkaidemme ja mahdollisten uusien asiakkaidemme henkilötietoihin riippumatta siitä, minkä kanavan kautta tiedot kerätään.

Tietosuojakäytäntö on kaikkien saatavilla milloin tahansa  DATE lähtien osoitteessa  www.yves-rocher.fi 

Kehotamme sinua lukemaan tietosuojakäytännön huolellisesti ja säännöllisin väliajoin.

Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraaviin luokkiin kuuluvia henkilötietoja:

- Henkilöllisyyteen liittyvät tiedot, kuten titteli, sukunimi, etunimi, osoite ja syntymäaika
- Yhteystiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Maksutiedot, kuten maksutapoihin liittyvät tiedot
- Tekniset tiedot, kuten kirjautumistiedot, selaushistoria, käyttäjätunnus ja salasana
Ostoksiin liittyvät tiedot, kuten asiakasnumero, tilaushistoria, asiakastiliin liittyvät tiedot, tuotearvostelut, asiakasryhmä ja - puhelinkeskustelujen tallenteet
- Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät tiedot, kuten ihotyyppi, ihon herkkyys, allergiat ja raskaus, kun kerrot niistä meille osana palveluamme. Joissakin erityistapauksissa tiedot voivat olla myös terveystietoja (joita käsittelemme omasta pyynnöstäsi), jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme turvallisuusarvioinnin eli cosmetovigilancen osalta.
- Maantieteelliset paikannustiedot (koskee mobiilisovelluksia)

Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraaviin luokkiin kuuluvia henkilötietoja:

  • Henkilöllisyyteen liittyvät tiedot, kuten titteli, sukunimi, etunimi, osoite ja syntymäaika
  • Yhteystiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot, kuten maksutapoihin liittyvät tiedot
  • Tekniset tiedot, kuten kirjautumistiedot, selaushistoria, käyttäjätunnus ja salasana
  • Ostoksiin liittyvät tiedot, kuten asiakasnumero, tilaushistoria, asiakastiliin liittyvät tiedot, tuotearvostelut, asiakasryhmä ja puhelinkeskustelujen tallenteet
  • Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät tiedot, kuten ihotyyppi, ihon herkkyys, allergiat ja raskaus, kun kerrot niistä meille osana palveluamme. Joissakin erityistapauksissa tiedot voivat olla myös terveystietoja (joita käsittelemme omasta pyynnöstäsi), jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme turvallisuusarvioinnin eli cosmetovigilancen osalta.
  • Maantieteelliset paikannustiedot (koskee mobiilisovelluksia)

Kerättyjen henkilötietojen tyyppi riippuu siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme: luotko asiakastilin jollakin sivustollamme, teetkö tilauksen postitse tai netistä, tilaatko uutiskirjeemme, otatko yhteyttä asiakaspalveluumme tai käytätkö palvelujamme, sivustojamme tai mobiilisovelluksiamme.

Tietojen keräämisen yhteydessä ilmoitetaan, onko tietojen antaminen pakollista vai valinnaista. Jos et ilmoita pakollisia tietoja, emme voi täyttää pyyntöäsi. Tarvitsemme esimerkiksi toimitusosoitteesi toimittaaksemme sinulle tilauksesi.

Emme tallenna tilauksesi maksamiseen käytettyjä luottokorttitietoja sivustollemme, vaan nämä tiedot välitetään suojatusti suoraan maksupalveluntarjoajalle.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Keräämme ja käytämme ainoastaan sellaisia tietoja, jotka ovat tavoitellun tarkoituksen kannalta oleellisia ja tarpeellisia.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Keräämme ja käytämme ainoastaan sellaisia tietoja, jotka ovat tavoitellun tarkoituksen kannalta oleellisia ja tarpeellisia.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme toteuttaa sopimuksen mukaiset tehtävämme:  
- tilaustesi kirjaaminen ja käsittely
- tilaamiesi palveluiden tarjoaminen
- pyyntöjesi ja valitustesi käsittely
- tilausten jälkeisten palveluiden toteuttaminen
- maksamattomien laskujen perintä.

Käytämme henkilötietojasi myös muihin tarkoituksiin, joiden avulla voimme toteuttaa oikeutettuja etujamme kunnioittaen aina oikeuksiasi ja etujasi ja pyytäen tarvittaessa nimenomaisen suostumuksesi:
- asiakkuuden hallinnointi ja kehittäminen sekä asiakaspalvelun laadun parantaminen
- sivustomme ja mobiilisovelluksemme käyttäjäkokemuksen parantaminen
- uusien asiakkaiden hankintaan liittyvien toimintojen toteuttaminen
- pelien ja mainoskilpailujen toteuttaminen
- tilastollisten analyysien suorittaminen
- tuotteidemme asiakasarvostelujen hallinnointi ja julkaiseminen
- väärinkäytösten ja petosten estäminen ja riita-asioiden hoitaminen
- uusista palveluista sekä sivustomme ja sovellustemme muutoksista ilmoittaminen
- erääntyneitä saatavia koskevien tietojen luovuttaminen perintätoimistolle
- luottotietojen tarkistaminen 
- sinua kiinnostavien tarjousten lähettäminen sinulle profilointi- ja segmentointimenetelmiä hyödyntäen (näiden menetelmien avulla ymmärrämme paremmin kiinnostuksesi kohteita ja voimme näin tarjota sinulle palveluja ja valikoituja tuotteita)
- uutiskirjeiden lähettäminen
- asiakastyytyväisyyskyselyiden toteuttaminen.

Voimme käsitellä henkilötietojasi myös noudattaaksemme laissa ja säännöksissä määriteltyjä velvollisuuksiamme.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi.

Noudatamme eri tarkoituksissa erilaisia säilytysaikoja. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Säilytämme etämyynnin asiakkaiden henkilötietoja neljän vuoden ajan heidän viimeisestä internetissä, postiste tai puhelimitse tehdystä tilauksestaan.

Meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää ostoksiin liittyviä kirjanpitotietoja kymmenen vuoden ajan.

Jos henkilöllä ei ole asiakastiliä, säilytämme hänen henkilötietojaan kahden vuoden ajan siitä, kun hän on viimeksi ollut vuorovaikutuksessa brändimme kanssa (esimerkiksi uutiskirjeen klikkaaminen tai kilpailuun osallistuminen).

Lähetämmekö sinulle tarjouksia?

Tekemiesi valintojen perusteella voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle tarjouksia etenkin postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Lähetämmekö sinulle tarjouksia?

Tekemiesi valintojen perusteella voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle tarjouksia etenkin postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tarjoukset sähköpostitse tai tekstiviestillä:  

Jos olet antanut suostumuksesi, voit saada meiltä sähköpostitse tai tekstiviestillä tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme sekä kumppaneidemme lähettämiä tarjouksia heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos olet luovuttanut meille henkilötietojasi tehdessäsi tilauksen etkä ilmoita meille, ettet halua vastaanottaa tarjouksia, voit saada meiltä tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme.
Voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos et halua enää vastaanottaa tällaisia tarjouksia.
-Tarjoukset sähköpostitse: Klikkaa sähköpostiviestissä olevaa peruutuslinkkiä tai peruuta tilauksesi sivustoltamme asiakastilisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
-Tarjoukset tekstiviestillä:  Lähetä tekstiviesti ”YR” numeroon 16220 tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muut kuin tarjousviestit: Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua tai täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme. Kyseiset viestit eivät ole tarjouksia eikä niissä ole peruutuslinkkiä. Saatamme esimerkiksi lähettää sinulle uskollisen asiakkaan edun tai muistuttaa sinua, paljonko sinulla on vielä aikaa edun käyttämiseen.

Tarjoukset postitse tai puhelimitse:  

Voimme lähettää sinulle tarjouksia postitse tai ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse kertoaksemme sinulle tuotteitamme tai palvelujamme koskevista tarjouksista. Voit saada postitse tai puhelimitse tarjouksia myös kumppaneiltamme. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme (myös palveluntarjoajia apuna käyttäen) osoitetietojasi ja kiinnostuksen kohteitasi voidaksemme lähettää sinulle sinua kiinnostavia mainoksia. Jos et halua enää saada tällaisia tarjouksia, ilmoita siitä asiakaspalveluumme. 

Jos ilmoitat meille asiasta, emme jatkossa enää lähetä sinulle tällaisia tarjouksia. Haluamme muistuttaa, että saatat joissakin erityistapauksissa edelleen saada tarjouksia postitse tilapäisesti tämän jälkeen. Tämä johtuu siitä, että asian tekninen käsittely vie jonkin aikaa, vaikka olemmekin käsitelleet pyyntösi.

Kenelle keräämme tietojasi?

Henkilötietojen vastaanottajia ovat Yves Rocher Finlande Oy:n, Groupe Rocher -konsernin, sen palveluntoimittajien, kumppaneiden ja rekisterinpitäjien asianmukaisesti valtuutetut työntekijät.

Kenelle keräämme tietojasi?

Henkilötietojen vastaanottajia ovat Yves Rocher Finlande Oy:n, Groupe Rocher -konsernin, sen palveluntoimittajien, kumppaneiden ja rekisterinpitäjien asianmukaisesti valtuutetut työntekijät.

Henkilötietojasi voidaan myös siirtää toimivaltaisille viranomaisille heidän pyynnöstään tai lakisääteisten velvollisuuksiemme  täyttämiseksi.

Kaikki käyttämämme palveluntarjoajat ovat  sopimuksen mukaan velvollisia suojaamaan henkilötietojasi. Lisäksi tarkistamme säännöllisesti kyseisten palveluntarjoajien toteuttamat sekä meille tarjottuihin palveluihin ja toimintoihin liittyvät käytännöt.

Käytämmekö profilointia ja automaattista päätöksentekoa? 
Milloin profilointia ja automaattista päätöksentekoa käytetään ja voitko vaikuttaa siihen?

Profilointi tarkoittaa henkilötietojesi automaattista käsittelyä joidenkin henkilökohtaisten ominaisuuksiesi arvioimiseksi. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi taloudellinen tilanteesi, henkilökohtaiset mieltymyksesi, kiinnostuksesi kohteet ja nykyinen tai tuleva sijaintisi. 
Yves Rocher käyttää profilointia 
- markkinointi- ja asiakasanalyyseihin
- sovellusten ja järjestelmien kehittämiseen
- markkinointiin
- automaattisten päätösten tekemiseen
- tapausten valvontaan petosten torjumiseksi.

Teemme profilointia kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi, oikeutetun etumme perusteella tai sinun nimenomaisella suostumuksellasi. Jos olet antanut profilointiin suostumuksesi, voit peruuttaa sen milloin tahansa. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@yves-rocher.fi.

Automaattinen päätöksenteko: 
Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu automaattiseen päätöksentekoon, jos päätöksestä aiheutuu sinulle oikeudellisia seurauksia tai jos se vaikuttaa sinuun muilla tavoin merkittävästi. Meillä on kuitenkin oikeus käyttää automaattista päätöksentekoa, jos se on välttämätöntä sinun ja Yves Rocher’n välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten tai jos olet antanut siihen suostumuksesi. 
Osana sisäistä luottotietojen tarkistusta suoritamme pisteytyksen (matemaattista tilastollista menetelmää käyttäen) tarkastelemalla ostohistoriaasi ja määritämme sen perusteella sinulle tarjolla olevat maksutavat. Myös kolmannet osapuolet saattavat käyttää näitä tietoja henkilöllisyyden ja osoitetietojen vahvistamiseksi. 
Sinulla on oikeus kiistauttaa sinulle tarjolla olevat maksutavat ja pyytää tietojen uudelleen tarkistamista. Lähetä tällöin kiistautus- tai tarkistuspyyntö asiakaspalveluumme sähköpostitse  asiakaspalvelu@yves-rocher.fi. Otamme kiistautuksen perustelun huomioon tarkistaessamme tiedot manuaalisesti. 
 

Miten suojaamme alaikäisten tietoja?

Joskus myös alaikäiset saattavat ilmoittaa meille yhteystietonsa tilatakseen uutiskirjeemme tai luodakseen asiakastilin. 

Miten suojaamme alaikäisten tietoja?

Joskus myös alaikäiset saattavat ilmoittaa meille yhteystietonsa tilatakseen uutiskirjeemme tai luodakseen asiakastilin. 

Jos olet alle 18-vuotias, et voi luoda asiakastiliä sivustollamme etkä tilata uutiskirjettämme. Emme lähetä tarjouksia emmekä uutiskirjeitä henkilöille, joiden tiedämme olevan alle 18-vuotiaita. Et myöskään voi tilata verkkokaupastamme, jos olet alle 18-vuotias.

Mitä tietoja jaetaan sosiaalisen median palvelujen kanssa?

Haluamme tarkentaa, mitä tietoja jaetaan sosiaalisen median palvelujen kanssa käytettäessä sivustollemme asennettua sosiaalinen kirjautuminen -toimintoa ja eri palvelujen painikkeita.

Mitä tietoja jaetaan sosiaalisen median palvelujen kanssa?

Haluamme tarkentaa, mitä tietoja jaetaan sosiaalisen median palvelujen kanssa käytettäessä sivustollemme asennettua sosiaalinen kirjautuminen -toimintoa ja eri palvelujen painikkeita.

Jos luot asiakastilin sivustollamme käyttämällä Facebook-tiliäsi, annat suostumuksen joidenkin profiilisi tietojen jakamiseen kanssamme. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakastilisi luomiseen. Lisätietoja saat osoitteesta  https://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation.

Facebookin tykkää-painike, YouTube ja Google+:

Sivustollamme on Facebookin tykkää-painike sekä YouTuben ja Google+:n liitännäiset (Plug-in). Kaikki nämä palvelut tunnistavat sinut todennäköisesti näiden painikkeiden ja liitännäisten avulla, vaikket käyttäisikään niitä vieraillessasi sivustollamme. Tällaisten sovelluspainikkeiden avulla sosiaalisen median palvelut  voivat seurata, mitä tietoja selailet sivustollamme, koska käyttäjätilisi aktivoitiin päätelaitteessasi (avoimessa istunnossa) selaillessasi sivustoamme.

Emme pysty vaikuttamaan siihen, miten sosiaalisen median palvelu kerää tietoa selaillessasi sivustoamme ja yhdistää sitä heillä oleviin henkilötietoihin.
Näistä linkeistä voit lukea lisää käytetyistä liitännäisistä ja painikkeista ja siitä, miten sosiaalisen median palvelut käyttävät tietojasi:

Facebookin sosiaalinen kirjautuminen -toiminto:

Jos luot asiakastilin sivustollamme käyttämällä Facebook-tiliäsi, annat suostumuksen joidenkin profiilisi tietojen jakamiseen kanssamme. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakastilisi luomiseen. Lisätietoja saat osoitteesta  https://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation.

Facebookin tykkää-painike, Twitter, Google+, Pinterest ja YouTube:

Sivustollamme on Facebookin tykkää-painike sekä Twitterin, Pinterestin, YouTuben ja Google+:n liitännäiset (Plug-in). Kaikki nämä palvelut tunnistavat sinut todennäköisesti näiden painikkeiden ja liitännäisten avulla, vaikket käyttäisikään niitä vieraillessasi sivustollamme. Tällaisten sovelluspainikkeiden avulla sosiaalisen median palvelut  voivat seurata, mitä tietoja selailet sivustollamme, koska käyttäjätilisi aktivoitiin päätelaitteessasi (avoimessa istunnossa) selaillessasi sivustoamme.

Emme pysty vaikuttamaan siihen, miten sosiaalisen median palvelu kerää tietoa selaillessasi sivustoamme ja yhdistää sitä heillä oleviin henkilötietoihin. 
Google: https://policies.google.com/privacy?hl=fi 
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation 
Kehotamme sinua tutustumaan sosiaalisen median palvelujen tietosuojakäytäntöihin ymmärtääksesi paremmin, mitä palvelut tavoittelevat etenkin mainonnan osalta käyttämällä selaustietoja, joita ne keräävät sovelluspainikkeidensa avulla. 

Mitä teemme suojataksemme tietosi?

Varmistamme henkilötietojesi turvallisen säilytyksen ja luottamuksellisuuden käyttämällä tarvittavia menetelmiä, jotka suojaavat henkilötietojasi katoamiselta, vahingossa tapahtuvalta tuhoamiselta sekä virheelliseltä ja luvattomalta käytöltä. Turvaamme tietojasi muun muassa muuttamalla niitä anonyymiksi, käyttämällä salausta, suojaamalla tietojärjestelmämme ja ottamalla varmuuskopioita.

Mitä teemme suojataksemme tietosi?

Varmistamme henkilötietojesi turvallisen säilytyksen ja luottamuksellisuuden käyttämällä tarvittavia menetelmiä, jotka suojaavat henkilötietojasi katoamiselta, vahingossa tapahtuvalta tuhoamiselta sekä virheelliseltä ja luvattomalta käytöltä. Turvaamme tietojasi muun muassa muuttamalla niitä anonyymiksi, käyttämällä salausta, suojaamalla tietojärjestelmämme ja ottamalla varmuuskopioita.

Kehotamme sinua lisäksi tutustumaan -ohjeisiimme siitä, miten voit suojautua huijausviesteiltä (tietojenkalastelulta) https://www.yves-rocher.fi/phishingpolicy.

Missä tietojasi käsitellään?

Käytämme tietojen isännöintipalveluja, jotka säilyttävät tietoja ainoastaan Euroopan unionin alueella.

Missä tietojasi käsitellään?

Käytämme tietojen isännöintipalveluja, jotka säilyttävät tietoja ainoastaan Euroopan unionin alueella.

Jos palveluntarjoaja kuitenkin joutuu poikkeuksellisesti siirtämään henkilötietosi Euroopan unionin ulkopuolelle, varmistamme, että tietojen käsittely noudattaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämää henkilötietojen suojaamisen tasoa, jota täydennetään lisäksi Yves Rocher’n sisäisillä säännöksillä

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on sovellettavien säännösten mukaisia erilaisia oikeuksia, joita voit käyttää milloin tahansa.

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on sovellettavien säännösten mukaisia erilaisia oikeuksia, joita voit käyttää milloin tahansa.

Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihin, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus sinua koskevien tietojen poistamiseen ja oikeus meille antamiesi tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen.

Sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, jos käsittelemme tietojasi oikeutetun etumme perusteella, tai oikeus pyytää sellaisen käsittelyn rajoittamista.

Sinulla on myös oikeus vastustaa milloin tahansa ja ilman perustelua tietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksissa ja profiloinnissa.

Miten voit käyttää oikeuksiasi?

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@yves-rocher.fi.

Miten voit käyttää oikeuksiasi?

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@yves-rocher.fi.

Voit myös ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä lähettämällä postia seuraavaan osoitteeseen:
Yves Rocher Finlande Oy 
PL 3560 
00002 Helsinki

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse (09) 615 166 maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja lauantaisin klo 10–14.

Ilmoita meille etu- ja sukunimesi, asiakastiliisi liitetty postiosoite tai sähköpostiosoite ja mahdollinen asiakasnumerosi. Jos emme voi olla varmoja henkilöllisyydestäsi, joudumme pyytämään lisätietoja tai jäljennöksen henkilöllisyystodistuksesi etu- ja kääntöpuolesta (jotta voimme tarkistaa oikeuksiaan käyttävän henkilön henkilöllisyyden).

Vastaamme pyyntöösi kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Pidätämme oikeuden kieltäytyä suorittamasta pyydettyä toimenpidettä, jos pyyntösi on ilmeisen perusteeton tai kohtuuton.

Käsittelevätkö Yves Rocher’n mobiilisovellukset tietojasi?

Kun käytät Yves Rocher’n mobiilisovelluksia saatamme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle ilmoituksia tai osana maantieteellistä paikannusta. 

Käsittelevätkö Yves Rocher’n mobiilisovellukset tietojasi?

Kun käytät Yves Rocher’n mobiilisovelluksia saatamme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle ilmoituksia tai osana maantieteellistä paikannusta. 

Jos käytät Yves Rocher -sovellusta, älypuhelimesi käyttöjärjestelmä saattaa kerätä suoraan joitakin henkilötietojasi. Kehotamme sinua lukemaan huolellisesti kyseisen palvelutarjoajan tietosuojakäytännön (Google, Apple tai Microsoft).

Kun sallit Yves Rocher -sovelluksen lähettää sinulle ilmoituksia ensimmäistä kertaa sovellusta käyttäessäsi, voit jatkossa saada sinulle kohdistettuja tarjouksia. Voit muuttaa sinulle lähetettävien ilmoitusten asetuksia suoraan matkapuhelimestasi. Se onnistuu näiden englanninkielisten ohjeiden avulla: https://cleverpush.com/en/faq/.

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.