ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Kiinteyttävää ja anti-age-hoitoa, rauhoittavaa ja suojaavaa hoitoa vai tasapainottavaa ja ihohuokosia häivyttävää hoitoa? Tai ehkäpä tehokkaasti ravitsevaa ja kylmyydeltä suojaavaa hoitoa? Löydä oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ihosi tämänhetkisiin tarpeisiin.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Hoida kasvojasi

Meiltä löydät erilaiset ihonhoitotuotteet edulliseen hintaan koko kasvoillesi. Aloita päivä puhdistamalla kasvot misellivedellä, joka poistaa iholle yön aikana kertyneen lian ja epäpuhtaudet. Misellivesi rauhoittaa ihoa ja tekee siitä miellyttävän sekä valmistelee sitä voiteiden tehokkaille vaikutuksille. Kun iho on puhdas, ota sormenpäihin hieman voidetta ja annostele sitä kasvoille. Sivele voide ihoon hellästi. Levitä lopuksi silmänympärysvoide, joka vaikuttaa silmäpusseja ja tummia silmänalusia vastaan.

Tuntuuko sinusta, että kasvojesi iho tarvitsee lisää kosteutta? Tai ehkä on aika kuoria iho huolellisesti? Voit myös hemmotella ihoa kasvonaamiolla. Meiltä löydät erityyppiset naamiot ja kuorinnat. Jos ihosi tuntuu kuivalta, kokeile kosteuttavaa naamiota.
Etkö ole varma omasta ihotyypistäsi? Tutustu siis ihonhoito-oppaaseemme. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen ja selvitä, mitkä ihonhoitosarjamme sopivat juuri sinun ihotyypillesi. Meiltä löydät ihonhoitotuotteet niin iän merkkejä vastaan kuin nuorelle iholle. Löydät valikoimasta ihanteelliset tuotteet rasvoittuvalle ja sekaiholle, kuivalle iholle ja normaalille iholle. Kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan tuotesarjan, tutustu yllä oleviin tarjouksiin ja katso, mitkä tuotteet soveltuvat juuri sinun ihollesi.

Muista myös tilata uutiskirjeemme! Saat tietoa kiinnostavista tarjouksista ja uutuustuotteista ensimmäisten joukossa koko vuoden ajan.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.