5 € alennus koodilla JUN5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla JUN10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 20.6. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Yves Rocher'lta löydät ihonhoitotuotteet herkän ihon rauhoittavaan hoitoon. Kaikki ihonhoitotuotteemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Rauhoittava ihonhoito

Tarvitseeko herkkä ihosi rauhoittavaa hoitoa? Meiltä löydät hellävaraiset ja tehokkaat tuotteet, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kaikki ihonhoitotuotteemme sisältävät tehokkaita kasvipohjaisia ainesosia. Ihonhoitosarjamme Sensitive Végétal sisältää lääkekasvia Sigesbeckia orientalis, joka tunnetaan herkälle iholle suotuisista vaikutuksistaan. Se antaa iholle suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Valitse ihosi hoitoon esimerkiksi hajustamaton misellikasvovesi, rauhoittava päivä- ja yövoide tai hoitava silmänympärysvoide. Ärtynyt tai herkkä iho punoittaa ja kuumottaa helposti. Siksi on erityisen tärkeää valita iholle oikeanlaiset tuotteet. Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne on kehitetty minimoimaan allergiset reaktiot. Lisäksi ne on testattu silmä- ja ihotautilääkärin valvonnassa sekä allergiatestattu. Yhdistele sarjan hellävaraisia tuotteita saadaksesi rauhoittavaa hoitoa.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat