ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
The 3 in 1 with Botanical Charcoal

Tällä puhdistusaineella on kolme vaikutusta: se puhdistaa ja kuorii ihoa ja sopii käytettäväksi myös kasvonaamiona. Se sisältää kasvipohjaista hiiltä ja luonnonmukaista piparminttua, joka on viljelty La Gacillyssa agroekologian periaatteiden mukaisesti.

Puhdistus: puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtauksia. Kuorinta: puhdistaa huokoset syvältä ja silottaa epätasaisuuksia. Kasvonaamio: rajoittaa talin tuotantoa ja tekee ihosta pysyvästi mattapintaisen.

Käyttö: Levitä kuorivaa puhdistusainetta päivittäin kostealle iholle. Hiero ja huuhtele. Sopii käytettäväksi kasvonaamiona kaksi kertaa viikossa. Levitä ohut kerros, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Vältä silmänympärystä. Ei saa käyttää vaurioituneella eikä ärtyneellä iholla.

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 42885

Tietoa kasvista
Luonnonmukaista piparminttua
Puhdistava ja virkistävä

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet raikastavan luonnonmukaisen piparmintun. Kasvatamme piparminttua omilla pelloillamme Bretagnen La Gacillyssa agroekologisen viljelyn periaatteiden mukaisesti. Korjaamme sadon kesäisin ja keräämme talteen piparmintun maanpäälliset osat. Valmistamme piparminttu-uutteen kasvin lehdistä ja varsista täysin luonnollisella höyrytislausmenetelmällä.
Asiantuntijamme ovat kehittäneet uuteen Pure Menthe -sarjaan mahdollisimman luonnolliset koostumukset. Ne sisältävät 98–99 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Luonnonmukaista piparminttua
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECETYL ALCOHOLCELLULOSEGLYCERINBENTONITEDECYL GLUCOSIDEGLYCERYL STEARATE CITRATECETEARYL ALCOHOLMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATER1,2-HEPTANEDIOLHYDROXYACETOPHENONEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCETEARYL GLUCOSIDECHARCOAL POWDERTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATECITRIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10869v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Kysymykset & vastaukset
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Kuulas ja kiilloton iho

Pure Menthe

Kuulas ja kiilloton iho

Antaa iholle kauniin mattapinnan

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.